Life

Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite, ironizată de jurnalistul Ion Cristoiu: „Angajată la cantină”

Vizita lui Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite, în România a fost comentată de scriitorul și jurnalistul Ion Cristoiu în stilul său caracteristic.
07.05.2022 | 12:20
Jill Biden prima doamna a Statelor Unite ironizata de jurnalistul Ion Cristoiu Angajata la cantina
Ion Cristoiu a comentat vizita lui Jill Biden în România. Foto: hepta.ro/ Youtube
ADVERTISEMENT

Ion Cristoiu a comentat vizita primei doamne a Statelor Unite în România. S-a amuzat de una dintre scenele difuzate la televizor, cea în care nevasta lui Joe Biden le dădea de mâncare soldaților americani.

Ion Cristoiu, despre vizita lui Jill Biden în România

În opinia scriitorului, secvența este ușor ridicolă. A mai zis, în același timp, că pentru români e greu de înțeles rolul primei doamne, căci la noi nu există o astfel de instituție luată în serios peste Ocean.

ADVERTISEMENT

„Prima doamnă a SUA, pe post de angajată la cantină”, este titlul vlogului în care Cristoiu și-a dat cu părerea despre Jill Biden. La finalul comentariului făcut despre soția președintelui american, publicistul a mai zis că îl apreciază pe Klaus Iohannis pentru că nu ține foarte mult la anumite protocoale care ar putea să îi pună în derizoriu pe politicieni.

„E penibil. Iertați-mă! Dacă se ducea la grădiniță… Chiar și dacă împletea… Dacă se ducea la Azovstal acolo, unde sunt ăia din batalionul Azov și îi pansa, aia da!

ADVERTISEMENT

Măcar Regina Maria a fost pe front. Dar să dai de mâncare la niște hăndrălăi pe post de bucătăreasă mi se pare penibil”, a comentat Ion Cristoiu pe Youtube.

Soția lui Joe Biden a postat imagini pe Twitter cu modul în care i-a servit pe soldați

Prima doamnă a Statelor Unite a poposit ieri pe meleagurile mioritice. Evenimentul a fost acoperit de mai toate televiziunile de la noi.

ADVERTISEMENT

Jill Biden a făcut o primă oprire la baza militară Mihail Kogălniceanu, procedând la fel ca soțul ei, Joe Biden, când a mers la militarii americani din Polonia.

Jill Biden a postat câteva imagini pe contul ei de Twitter, în care i-a servit pe soldații americani aflați în țara noastră. Gestul făcut de soția lui Biden a fost apreciat de mare parte dintre internauți. Oamenii l-au catalogat drept unul firesc și uman.

ADVERTISEMENT

„Mâncarea înseamnă dragoste”, este comentariul postării lui Jill Biden de pe rețeaua de socializare mai sus menționată. Ulterior, s-a aflat și ce fel de mâncare le-a oferit prima doamnă soldaților. Jill le-a pus în caserole macaroane cu brânză.

 

ADVERTISEMENT