Life

Jim Carrey, acuzat că a agresat-o sexual pe Alicia Silverstone. Videoclipurile apărute după ce actorul l-a criticat pe Will Smith

Publicul îl trage la răspundere pe Jim Carrey. După ce a reacționat dur față de gestul lui Will Smith de la Premiile Oscar, actorul este acuzat că fost, cândva, în postura agresorului.
02.04.2022 | 00:18
Jim Carrey acuzat ca a agresato sexual pe Alicia Silverstone Videoclipurile aparute dupa ce actorul la criticat pe Will Smith
Jim Carrey, acuzat de agresiune sexuală. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jim Carrey a declarat că după ce l-a lovit pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar 2022, Will Smith ar fi meritat să fie escortat afară din sală, ci nu ovaționat pentru rolul din King Richard. Se pare că fanii nu au primit prea bine reacția actorului și i-au amintit acestuia două momente mai puțin plăcute din cariera sa.

Jim Carrey este acuzat de public că a agresat-o sexual pe Alicia Silverstone

În anul 1997, la MTV Movie Awards, Jim Carrey a fost protagonistul unor momente controversate. Publicul readuce în atenție faptul că în acea seară, actorul a sărutat-o cu forța pe Alicia Silverstone.

ADVERTISEMENT

Pe atunci, actrița avea numai 20 de ani. În imaginile care circulă pe internet se vede cum Jim Carrey o strânge în brațe puternic, iar ea nu se mai poate opune.

Totodată, în cadrul aceluiași eveniment, Jim Carrey a încercat să-l sărute și pe Will Smith, protagonistul scandalului de la Premiile Oscar de anul acesta. Actorul din King Richard a primit atunci premiul MTV Movie & TV pentru cel mai bun sărut.

ADVERTISEMENT

Jim Carrey, îndrumat „să-și vadă de treaba lui”

Videoclipurile din 1997 au devenit virale în mediul online, iar publicul susține că Jim Carrey este ipocrit. Actorul a criticat dur ieșirea violentă a lui Will Smith. Câștigătorul Premiului Oscar pentru cel mai bun actor l-a lovit pe Chris Rock după ce comediantul a făcut o glumă la adresa Jadei Pinkett Smith.

„Este uimitor că Jim Carrey a agresat-o sexual pe Alicia Silverstone forțând-o fizic să-l sărute la televiziunea națională, când ea avea 20 de ani, iar asta nu a avut niciun impact asupra carierei lui”, a transmis cineva, conform Click.ro.

ADVERTISEMENT

„Jim Carrey a încercat să-l sărute în stil franțuzesc pe Will Smith la premiile MTV și a sărutat-o ​​pe Alicia Silverstone fără acordul ei.

A agresat două persoane într-o noapte și nimeni nu a spus niciun cuvânt. Ar trebui să-și vadă de treburile lui”, a spus o altă persoană.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Jim Carrey despre gestul violent al lui Will Smith de la Premiile Oscar 2022?

Jim Carrey a afirmat că a fost deranjat de faptul că Will Smith a fost ovaționat de public atunci când a mers pe scenă să-și ridice premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Din punctul său de vedere, vedeta ar fi trebuit să fie dată afară de la eveniment.

„M-a înfuriat reacția publicului când a fost decernat câștigătorul. Erau în picioare și aplaudau. Am simțit că Hollywood-ul nu mai este ceea ce trebuie.

Dacă eram în acea situație, aș fi anunțat că îl dau în judecată pe Will pentru 200 de milioane de dolari, pentru că acele imagini vor rămâne acolo pentru totdeauna. Acea insultă va dura foarte mult timp” a susținut Carrey, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT