Life
notix pixel id

Jitaru de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Mona. Băiatul a povestit în lacrimi cum i-a dat papucii

Jitaru și Mona de la Puterea dragostei nu ma formează în cuplu. Fostul concurent a făcut mărturisiri în lacrimi despre despărțire.
21.10.2021 | 11:41
Jitaru de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Mona. Băiatul a povestit în lacrimi cum i-a dat papucii
Mona i-a dat papucii lui Jitaru de la Puterea dragostei recent. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Jitaru de la Puterea dragostei a dezvăluit cum a fost părăsit de Mona, cea cu care a avut o relație invidiată de mulți, dar care nu a fost să fie una de durată.

Fostul concurent a povestit cu lacrimi în ochi despre motivele reale care au dus la destrămarea cuplului format cu dansatoarea.

Fanii Puterea dragostei au fost șocați când au aflat detaliile pe care Jitaru le-a dat din casă despre cum era relația lui cu fosta parteneră.

ADVERTISEMENT

Jitaru de la Puterea dragostei, adevărul gol-goluț despre despărțirea de Mona

Tânărul a mărturisit că Mona era destul de ”accesibilă” în fața altor bărbați. Primele semne că relația nu funcționa au apărut la filmările unui videoclip în care fata a fost angajată să danseze.

Jitaru a fost indignat când a văzut că Mona i-a dat numărul ei de telefon unui individ oarecare. Șatena nu a ținut cont că el se afla la doar trei metri distanță.

ADVERTISEMENT

Faza aceasta s-a mai repetat când un cameraman prezent acolo i-a cerut și el numărul de telefon. Peste acest lucru a trecut cu vederea, căci a crezut că este vorba despre ceva strict profesional.

Continuând să povestească cum Mona nu era tocmai fidelă în această relație, Jitaru a ajuns și la momentul cel mai dureros, cel al despărțirii.

ADVERTISEMENT

„Când am ajuns în mașină am întrebat-o: de ce i-ai dat numărul de telefon băiatului respectiv? I-ai dat numărul lăutarului, e normal, cameramanului, să te cheme la alte clipuri să faci bani. Tipul ăla nu avea nicio treabă”, a povestit Jitaru.

Tatăl fostului concurent de la Puterea dragostei l-a făcut să plângă

Răspunsul Monei l-a lăsat mască pe Jitaru. Dansatoarea i-a spus că i-a dat numărul individului respectiv ca să nu se simtă prost în fața celorlalți băieți prezenți acolo.

ADVERTISEMENT

Jitaru a reacționat imediat spunându-i că el s-a simțit prost. L-a deranjat că la el nu s-a gândit nicio secundă. Ulterior a spus că Mona i-a dat papucii în mașină.

Tânărul a fost extrem de emoționat în cadrul emisiunii Wownews, unde a făcut aceste confesiuni, când a primit mesaje de încurajare de la tatăl său, plecat la muncă în Germania.

ADVERTISEMENT

Jitaru a vărsat câteva lacrimi și a ținut să precizeze că niciodată nu a pozat în băiatul perfect în relația cu Mona, însă niciodată nu se aștepta ca povestea dintre ei să evolueze atât de urât.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri