Life

Jo, adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion: „Se înțeleg mai bine decât înainte”

Jo a spus adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Cântăreața este foarte apropiată de fosta iubită a matinalului de la Antena 1.
05.08.2021 | 17:34
Jo adevarul despre relatia dintre Lidia Buble si Razvan Simion Se inteleg mai bine decat inainte
Jo, adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion: „Se înțeleg mai bine decât înainte” Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața Jo a spus adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Cei doi s-au despărțit cu mai bine de un an în urmă. Unii dintre fani speră și acum că cei doi se vor împăca.

Ioana Anuța sau Jo, pe numele de scenă, a vorbit despre relația cu fostul ei iubit, Juno (Alex Stancu). Artista a făcut referire și la fosta relație dintre Lidia Buble și prezentatorul matinalului de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Jo, adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Jo a spus adevărul despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Artista a vorbit despre fosta ei relație cu Juno. La un moment dat, aceasta a făcut referire la buna ei prietenă și fosta matinalului de la Antena 1.

Jo ține și acum legătura cu fostul ei iubit și colaborează pentru anumite proiecte muzicale. Prietenele ei i-au dat sfaturi despre cum să treacă peste despărțire, una dintre ele fiind Lidia Buble.

ADVERTISEMENT

Potrivit declarațiilor lui Jo, Lidia Buble și Răzvan Simion se înțeleg acum mai bine decât în perioada în care formau un cuplu. În plus, tânăra primește sfaturi de la colega ei de breaslă.

„Lidia e una dintre cele mai bune prietene ale mele din industrie și mi-a zis că se înțelege cu Răzvan mai bine acum decât înainte.

ADVERTISEMENT

Lidia de multe ori îmi dă sfaturi de tipul ‘tu trebuie să te uiți în oglindă să vezi cine ești, să te distrezi, ești tânără, ești frumoasă, ai grijă de tine și când duci gunoiul, trebuie să strălucești.

Eu nu sunt așa, de asta am de învățat de la Lidia”, a declarat Jo în cadrul podcastului „Stai să zic eu”, găzduit de Dragoș Mușat (Tetelu) și Cosmin Natanticu.

ADVERTISEMENT

Jo (Ioana Anuța) și Juno (Andrei Stancu) au lansat câteva piese împreună în trecut. În 2019, cei doi au scos hiturile „Caută-mă” și „Răpitor”, au au avut zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Recent, a apărut și piesa „Mă mai ia”.

Lidia Buble și Răzvan Simion, în relații bune după despărțire

Lidia Buble și Răzvan Simion au încheiat în vara anului 2020 relația pe care o aveau de cinci ani. rtista a declarat, de mai multe ori, că se înțelege foarte bine cu prezentatorul de la Antena 1.

Răzvan Simion a rămas managerul cântăreței, așa că cei doi colaborează în continuare. Blondina a recunoscut că ține la cel care i-a fost partener atâția ani, însă nu în sensul în care sunt îndrăgostiți.

De altfel, Răzvan Simion a mers mai departe alături de Daliana Simion, o fostă arhitectă de la „Visuri la cheie” de la Pro TV. Lidia Buble încă nu a confirmat că ar avea o relație.

În plus, vedeta a fost plecată la Asia Express alături de sora ei, așa că a fost ocupată în ultimele luni.

ADVERTISEMENT