Life

JO, noi probleme de sănătate. Ce a pățit artista după ce a susținut un concert

JO, detalii despre starea de sănătate. Ce i s-a întâmplat cântăreței după ce a urcat pe scenă și cum se simte în prezent.
09.12.2022 | 07:39
JO noi probleme de sanatate Ce a patit artista dupa ce a sustinut un concert
JO, detalii despre starea de sănătate. Ce i s-a întâmplat cântăreței după ce a urcat pe scenă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurenta de la Te cunosc de undeva are noi probleme de sănătate. Ce a pățit artista după ce a susținut un concert și care sunt simptomele pe care le prezintă de mai bine de o săptămână. Le-a spus totul fanilor!

JO, detalii despre starea de sănătate. Ce i s-a întâmplat cântăreței după ce a urcat pe scenă

JO și-a reluat o parte din evenimente, după ce a anulat un concert pe care-l avea programat la Codlea. Vedeta a urcat pe scenă, însă la ultima piesă a simțit cum febra pune din nou stăpânire pe ea. Boala îi dă în continuare dureri de cap.

ADVERTISEMENT

„Voiam să vă zic ce experiență am trăit și ce mi-am dat seama. Eu de o săptămână sunt la pat, astăzi am crezut că mă simt un pic mai bine cumva pentru că mi-am și alimentat asta în cap.

Știam că am concert astăzi și că trebuie să fiu bine. La ultima piesă mi s-a făcut super rău, am simțit cum fac febră iarăși.

ADVERTISEMENT

Am tras concluzia că, pur și simplu, corpul nostru știe atunci când ai nevoie de el, cât ai nevoie de el, știe să își dozeze energia în așa fel încât să îți termini treaba și atât”, a povestit JO pe contul de Instagram.

JO, neplăceri din cauza unei viroze severe

JO, pe numele său din buletin Ioana Anuța, se confruntă cu neplăceri de mai bine de o săptămână. Concurenta show-ului Te cunosc de undeva are o viroză severă pe care inițial a crezut că o poate trata fără antibiotic.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și-a anulat o parte din evenimente pentru a se reface, precizând în urmă cu câteva zile că are o tuse puternică și o durere foarte mare în piept.

Problemele de sănătate ale artistei sunt puse și pe seama oboselii acumulate până acum, dar și din cauza unei imunități foarte scăzute.

ADVERTISEMENT

JO speră că se va simți mai bine în perioada următoare pentru că fanii abia așteaptă să o vadă la concertele pe care le are planificate.

ADVERTISEMENT