ADVERTISEMENT
Life

JO, vacanță cu peripeții. A rămas blocată în Grecia, în timpul ciclonului

Autor: Raluca Ilie | 29.09.2020 | 14:00
JO, vacanță cu peripeții. A rămas blocată în Grecia, în timpul ciclonului
JO, vacanță cu peripeții. A rămas blocată în Grecia, în timpul ciclonului. Sursa foto: Instagram.

Dorind să profite de ultimele zile de vară, JO a plecat cu gașca de prieteni în Grecia, pentru a se bucura de soare și distracție, dar vacanța nu a decurs așa cum se aștepta vedeta.

ADVERTISEMENT

Dat fiind contextul pandemic internațional, celebritățile din showbiz-ul românesc au fost nevoite să își planifice vacanțele în țări apropiate. Așa că, precum mulți alții, JO a decis să plece în Grecia, alături de prietenii ei.

Invitată în platoul emisiunii ,,Neatza cu Răzvan și Dani”, artista a mărturisit că vacanța ei a fost una atipică, fiind blocată pe insulă, în timpul ciclonului.

ADVERTISEMENT

JO, blocată în Grecia, în timpul ciclonului

Cântăreața JO a hotărât să își petreacă ultimele zile de vară pe o insulă de fițe din Grecia, alături de cei mai buni prieteni ai ei. Dornică să se relaxeze și să se lase răsfățată de razele soarelui, tânăra și-a planificat o vacanță de vis, dar care nu a fost așa cum și-a imaginat blondina.

În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, artista a mărturisit că, deși a fost foarte entuziasmată cu gândul la această vacanță, zilele petrecute în Grecia s-au sfârșit dezamăgitor, iar drumul spre casă a fost plin de obstacole.

De asemenea, contrar așteptărilor fanilor, nerăbdători să vadă fotografii inedite cu JO, aceasta a postat doar o poză din frumoasa destinație, semn că vedeta nu a fost într-o dispoziție suficient de bună pentru a se fotografia în diverse ipostaze.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!