Fotbal intern

Joacă FCSB cu rezervele în meciul cu CFR Cluj? Toni Petrea: ”Pregătim finala Cupei României”. Video

17.07.2020 | 16:41
Joaca FCSB cu rezervele in meciul cu CFR Cluj Toni Petrea Pregatim finala Cupei Romaniei Video
ADVERTISEMENT

Noul antrenor al echipei FCSB, Toni Petrea, a lăsat să se înțeleagă că va folosi rezervele în meciul cu CFR Cluj, din etapa a opta a play-off-ului.

Tehnicianul ”roș-albaștrilor” a menționat într-o conferință de presă că va folosi acest joc pentru a pregăti finala Cupei României cu Sepsi OSK, programată miercuri, 22 iulie.

ADVERTISEMENT

”Noi nu avem nicio presiune, vreau doar să văd un joc bun din partea jucătorilor mei și o eliberare de tot ce s-a întâmplat până acum”, a declarat Petrea.

Toni Petrea vrea rezervele la meciul FCSB – CFR Cluj

Partida cu CFR e una dificilă, cu un adversar foarte bun și un antrenor foarte bun. Au obiectiv câștigarea campionatului, sunt cea mai experimentată echipa din campionat și vor veni să joace cu dăruire și ambiție”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

”Asta trebuie să ne dea speranțe pentru viitor și un rezultat bun ne-ar ajută să abordăm finală Cupei cu încredere. Ne gândim la o formulă de echipă cât mai aproape de ce vrem să jucăm”, a continuat tehnicianul.

Apoi, Toni Petrea a lăsat să se înțeleagă că există posibilitatea ca FCSB să folosească rezervele la jocul cu CFR Cluj: ”Nu ne-am decis asupra formulei de start, dar cert este că vrem să pregătim finală Cupei de miercuri”.

ADVERTISEMENT

Conferință de presă Anton Petrea!

Noul antrenor principal al FCSB, Anton Petrea, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre revenirea la clubul nostru, precum și despre meciurile care urmează.

Posted by FCSB on Friday, July 17, 2020

”Am revenit la clubul la care am cunoscut cele mai mari satisfacţii profesionale. Este o provocare ca antrenor principal, însă n-am de ce să fiu îngrijorat, din contră, sunt bucuros. Am acceptat fără ezitare”, a povestit tehnicianul.

”Cu Neubert lucrez  aproape de când m-am apucat de antrenorat. Am mare încredere în el şi sunt fericit că a putut să vină alături de  noi, să ducem echipa mult mai sus decât este acum. Dispunem de jucători talentaţi, de jucători tineri, de perspectivă. Rolul nostru este de a-i sprijini în tot ceea ce fac”, a mai precizat el.

ADVERTISEMENT

”Nu mai era o echipă, doar individualităţi care în timpul meciului nu trăgeau la aceeaşi căruţă. Probabil aici trebuie să lucrăm, să fie mai uniţi pentru a avea rezultatele dorite. Jucătorii i-am găsit un pic demoralizaţi, un pic abătuţi. Încerc să le ridic moralul, să ne concentrăm pe ce va urma”, a încheiat Petrea.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 15,00 este cota pentru ”total goluri: 7+”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT