Fotbal intern

Joacă George Țucudean în CFR Cluj – FCSB? “S-a antrenat bine! A fost unul dintre cei mai buni”

12.04.2019 | 15:28
Joaca George Tucudean in CFR Cluj  FCSB Sa antrenat bine A fost unul dintre cei mai buni

George Țucudean s-a operat la inimă după victoria obținută de CFR Cluj pe terenul Viitorului, informație dezvăluită de FANATIK pe 17 martie 2019, iar atacantul cu cele mai multe goluri până acum în sezonul 2018 – 2019 a revenit la antrenamentele ardelenilor. Dan Petrescu a lăsat să se înțeleagă că internaționalul român ar putea să prindă câteva minute în derby-ul din etapa a 5-a.

Joacă George Țucudean în CFR Cluj – FCSB?

“Şansele sunt mici, dar s-a antrenat bine. S-a antrenat normal. Azi a fost chiar unul dintre cei mai buni pe teren. Acum rămâne de văzut ce decizie voi lua mâine şi poimâine. E clar că şi pentru Steaua, dacă nu joacă Pintilii, este o pierdere mare, dar cred că mai mare ar fi dacă George nu ar juca, fiind golgeterul nostru.

Pentru că este foarte important să ai pe teren un jucpător care ştie că poate să marcheze gol din orice fază. pentru că sigur nu vor fi multe ocazii, cum a fost tot timpul la meciurile dintre FCSB şi CFR. Cu piuţine ocazii, cine va marca  cred că va câştiga”, a declarat Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

George Țucudean s-a întins pe gazon la finalul meciului jucat de România cu Serbia, în Liga Națiunilor
George Țucudean s-a întins pe gazon la finalul meciului jucat de România cu Serbia, în Liga Națiunilor

George Țucudean a suferit de sindromul Wolff Parkinson White

George Țucudean a fost nevoit să se opereze la inimă într-o clinică din capitala Austriei, după ce nu a putut juca împotriva Viitorului din cauza problemelor cardiace. Atacantul român a moștenit de la tatăl său sindromul Wolff-Parkinson-White, cel care l-a obligat pe Marius Țucudean să renunțe la fotbal în anul 1994, la doar 27 de ani.

Gheorghe Cosma, bunicul lui George Țucudean, a oferit detalii uluitoare despre operația pe cord suferită de atacantul CFR-ului. „A suferit o intervenție la camera dreaptă a inimii. I-au cauterizat o chestie pe-acolo. Avea suflu sistolic. Îl sugruma la efort. Avea puls mare. Doctorii mi-au zis: Nu vă îngrijorați. Scoatem inima, o curățăm și o punem la loc, ca pe o piesă de mașină”, spunea Gheorghe Cosma, conform Libertatea.