Fotbal international

Joacă Steliano Filip în Hajduk – FCSB? Anunţul croaţilor

07.08.2018 | 18:27
Joaca Steliano Filip in Hajduk  FCSB Anuntul croatilor

Joacă Steliano Filip în Hajduk – FCSB? Un jurnalist din Croaţia a oferit detalii despre adversara vicecampioanei României din preliminariile Europa League şi a dezvăluit care sunt punctele slabe ale echipei antrenate de Zeljko Kopic.

“Slăbiciunea în acest moment este lipsa unui adevărat “ucigaș” în atac! A fost adus Mirko Ivanovski de la Slaven Belupo, unul dintre cei mai buni jucători din prima ligă croată, însă antrenorul Zeljko Kopici încă e în cautare de soluții. Există și varianta Said Ahmed, dar care nu este un atacant clasic, iar cea mai mare problemă în acest moment este cu Marko Futacs, un atacant maghiar de 1,96 metri, care vrea să plece. A fost exclus din lot și trimis la echipa a doua, asta după ce a revenit în urma unei accidentări grave, care l-a ținut pe tușă jumătate de an.

Joacă Steliano Filip în Hajduk – FCSB?

Dacă meciul se juca vara trecută, ofensiva avea doi jucători tari, Nikola Vlasici, vândut pe 11 milioane de euro la Everton, și pe Ante Erceg. Acum, cel mai bun jucător este chiar căpitanul, Zoran Nizici, dar și mijlocașul Mijo Caktas. Pe partea stângă se mizează pe maghiarul Adam Gyurcso, un jucător periculos, foarte rapid, care pune mari probleme. Steliștii vor avea o problemă mare cu Toma Basici, un jucător fantastic, cu un stâng de geniu. E unul dintre cei mai buni fotbaliști din lot, o adevărată fiară!”, a  spus un jurnalist croat pentru GSP.ro, care a abordat apoi posibilitatea Filip să evolueze în Hajduk – FCSB, după ce fostul dinamovist a semnat în Croaţia la începutul acestui an:

“Va fi incendiu la Hajduk – FCSB”

“Steliano n-are nicio șansă să prindă lotul pentru că se mizează mai mult pe Andre Fomitschow, un jucător foarte bun pe partea stângă. Antrenorul Kopici are mai multă încredere în calitățile pe care le are Andre. Steliano nu prea are șanse să schimbe ceva, iar cifrele lui de la venirea la Hajduk spun totul… 152 de minute în câteva apariții extrem de rare la meciurile din campionat”, a declarat jurnalistul, care a anunţat şi ce-i va aştepta pe români în Croaţia: “O să fie incendiu! Sunt sigur că o să fie un meci pe cinste în ceea ce privește atmosfera. La Split va fi un adevărat spectacol, fără îndoială sprijinul fanatic al fanilor ajută meciul, spectacolul, dar și jucătorii. În Croația, galeria va face un adevărat show european în tribune, va “arde” stadionul! Cred că la primul meci o să fie cam 30.000 de suporteri, iar în funcție de rezultat vor fi probabil și mai mulți români la București. Oricum, jucătorii lui Hajduk nu se vor speria, sunt obișnuiți să joace într-o atmosferă fantastică, așa cum o fac mereu pe “Poljud”, stadionul propriu.”.

Joacă Steliano Filip în Hajduk - FCSB? Fundaşul în meciul de fotbal dintre FC Viitorul Constanta şi Dinamo Bucuresti din etapa a III-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Central din Ovidiu,
Joacă Steliano Filip în Hajduk – FCSB? Fundaşul în meciul de fotbal dintre FC Viitorul Constanta şi Dinamo Bucuresti, pe vremea când era căpitanul “câinilor”

Partida dintre Hajduk Split şi FCSB se va disputa joi, de la ora 21:45, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Rămâne de văzut dacă Filip va juca în meciul cu FCSB, din turul trei preliminar al Europa League, având în vedere ce concurent are pe post.