Ultima oră. Au rezolvat cartea verde a lui Torje. Va juca la Chiajna!

LPF, Dinamo, Chiajna, Gabi Torje, Vasile Miriuta
EXCLUSIV

Gabi Torje a semnat cu Dinamo la începutul lunii februarie, dar

Update. FANATIK.RO a aflat că Gabi Torje va putea juca împotriva celor de la Concordia Chiajna. Bogdan Bălănescu, secretarul general de la FC Dinamo Bucureşti, a luat legătura cu oficialii de la Grony, iar ruşii i-au dat asigurări că mijlocaşul în vârstă de 28 de ani va putea fi legitimat luni şi va putea juca în etapa 24.


Internaţionalul român în vârstă de 28 de ani a ajuns la un acord cu FC Dinamo Bucureşti pentru un contract valabil până la finalul sezonului 2017-2018, dar FANATIK.RO a aflat că Gabi Torje întâmpină probleme.

Deşi se antrenează alături de coechipierii săi şi este pregătit 100% să evolueze în Liga 1 Betano, Gabi Torje nu şi-a primit cartea verde de la Karabukspor, echipă pentru care a evoluat în prima parte a sezonului 2017-2018.

Dinamo aşteaptă cartea verde de la Grozny

Gabi Torje este jucătorul lui Akhmat Grozny, iar echipa care evoluează în prima ligă din Rusia le-a cerut turcilor de la Karabukspor să le trimită lor cartea verde a lui Torje, iar ei o vor trimite către Dinamo. Însă, ruşii nu s-au grăbit şi dinamoviştii speră ca să o primească cât mai curând.

LPF vrea să rezolve problema luni

Astfel, LPF a decis să se întrunească luni după amiază pentru a decide dacă internaţionalul român va avea drept de joc în meciul cu Chiajna, care va avea loc la ora 20.45, în etapa 24 din Liga 1 Betano. În aceeaşi situaţie se află şi croatul Palic, care va afla tot luni dacă va evolua contra ilfovenilor.

Situaţia în care se află Gabi Torje îi pune probleme şi lui Vaslie Miriuţă. Antrenorul a gândit un prim unsprezece pentru meciul pe care dinamoviştii îl vor juca împotriva Concordiei Chiajna în care se află şi mijlocaşul român în vârstă de 28 de ani.