Fotbal international

Joachim Low, fair-play după victoria cu Suedia! ”Golul din prelungiri este norocos”

24.06.2018 | 11:13
Joachim Low fairplay dupa victoria cu Suedia Golul din prelungiri este norocos
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale a Germaniei, Joachim Low, a fost fair-play după victoria din meciul cu Suedia spunând că golul marcat de Toni Kroos în minutele de prelungoire a fost norocos. Nemții au marcat golul care i-a păstra cu șanse la calificare în minutul 90+5.

”Apreciez faptul că nu ne-am pierdut capul şi că nu am intrat în panică după ce am primit golul. Ne-am păstrat mintea limpede şi am încercat să pasăm mai repede pentru a-i face să alerge, pentru a-i obosi şi pentru a crea spaţii. În repriza a doua, presiunea noastră a crescut, dar nu am marcat din numeroasele ocazii avute. Apreciez starea de spririt a echipei, nu ne-am pierdut niciodată speranţa. Golul din prelungiri este un pic norocos, dar este rezultatul încrederii noastre în noi înşine”, a spus Low, potrivit lequipe.fr.

ADVERTISEMENT

Joachim Low, fair-play după victoria cu Suedia: ”Nu e prima dată când trăiesc aşa ceva”

”Sunt cu adevărat fericit pentru Toni Kroos, pentru că a fost la originea greşelii care ne-a costat primirea golului. A fost un accident nefericit, dar ceea cea a făcut bine a fost să execute lovitura liberă din ultimul minut. Sunt bucuros pentru el deoarece are de obicei o proporţie de reuşită a paselor de 100 la sută. Sunt fericit că a întors scorul marcând acel gol vital. Meciul a fost un thriller, plin de emoţie, un <montagne russe> până la fluierul final. Emoţiile s-au acumulat şi am avut enorme ocazii, precum lovitura cu capul a lui Mario Gomez, iar ultimele miniute au fost pline de dramatism. Dar astfel de lucruri există în fotbal, meciurile cu eliminare directă se decid astfel. Nu e prima dată când trăiesc aşa ceva. Pentru spectatori, asta face parte din frumuseţea meciului”, a afirmat fair-play Joachim Low după victoria cu Suedia.

Selecționerul Germaniei, Joachim Low, a fost fair-play după victoria cu Suedia, scor 2-1, spunând că golul din prelungiri marcat de Toni Kroos a fost norocos
Selecționerul Germaniei, Joachim Low, a fost fair-play după victoria cu Suedia, scor 2-1, spunând că golul din prelungiri marcat de Toni Kroos a fost norocos

Germania, campioana mondială en-titre, a învins Suedia, scor 2-1, sâmbătă, la Soci, cu un gol marcat de Toni Kroos, în minutul 90+5. Suedia a deschis scorul prin Ola Toivonen, în minutul 32, iar pentru Germania a egalat  Marco Reus, în minutul 48. Kroos a adus victoria campioanei mondiale cu o lovitură liberă de la marginea careului.

ADVERTISEMENT

Deși a jucat în inferioritate numerică în ultimele minute după eliminarea lui Jerome Boateng, Germania a reușit o victorie ce părea imposibilă la un moment dat și a revenit în cursa calificării pentru optimile de finală ale Campionatului Mondial.

Însă,  ultima etapă a Grupei F ar putea aduce un scenariu inedit, ierarhia finală putând fi decisă chiar la tragere la sorţi.

ADVERTISEMENT
Tags: