Joachim Low îi compătimeşte pe brazilieni după eşec: “Aşa am păţit şi noi în 2006!” Ce spune despre finală

Marian Popovici   
în Pariuri sportive
09/07/2014, 11:44
Joachim Low îi compătimeşte pe brazilieni după eşec: “Aşa am păţit şi noi în 2006!” Ce spune despre finală GALERIE FOTO

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low a declarat după victoria cu 7-1 în faţa Braziliei din semifinale că înţelege situaţia prin care trec brazilienii.  Low compară acest eşec cu cel în faţa Italiei în 2006 în semifinalele, cînd Germania juca pe teren propriu:

“Am trecut şi noi printr-o asemenea situaţie de şoc în 2006. Atunci am pierdut în finalul prelungirilor cu Italia şi ştiu prin ceea ce trece Scolari. Astăzi, brazilienii au avut o mare presiune pe ei şi au căzut. A fost un meci uşor pentru noi. 200 de milioane de brazilieni au vrut Brazilia în finală şi asta pune o mare presiune pe jucători. Îmi pare rău pentru ei”, a declarat selecţionerul nemţilor.

“5 goluri în 18 minute, e evident că ei au fost şocaţi şi nu au ştiut ce să mai facă. Am fost extrem de concentraţi şi cînd am realizat că au acea cădere, am profitat din plin. Vom sărbători puţin azi (n.r. aseară), dar de mîine  ne vom concentra pe finală. Nu am nicio preferinţă între Argentina şi Olanda. Nu sînt îngrijorat că jucătorii se vor relaxa. Trebuie să fim umili, jucătorii au picioarele pe pămînt şi nu se vor relaxa”, a declarat Low după victoria de aseară.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Închide ×