Fotbal intern

Joachim Low, precaut înaintea meciului cu România: „Trebuie să ne îmbunătăţim jocul“

27.03.2021 | 20:14
Joachim Low precaut inaintea meciului cu Romania Trebuie sa ne imbunatatim jocul
ADVERTISEMENT

Joachim Low, antrenorul nemţilor, şi Joshua Kimmich, cel mai valoros jucător din selecţionata Germaniei, au prefaţat duelul cu România din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Joachim Low, precaut înainte de România: „E o echipă diferită de Islanda. Trebuie să ne îmbunătăţim jocul“

România va juca împotriva Germaniei duminică, în etapa a doua din grupa J. Partida se desfăşoară pe Arena Naţională, începând cu ora 21:45.

ADVERTISEMENT

La conferinţa de presă premergătoare partidei, antrenorul Joachim Low a făcut o comparaţie între naţionala condusă de Mirel Rădoi şi cea a Islandei, precedentul adversar al nemţilor.

„România este o echipă foarte diferită de Islanda. Este mai înclinată spre atac decât a fost Islanda în meciul anterior. Va fi o provocare diferită pentru noi“

ADVERTISEMENT

Privind la adversarul de mâine sau în viitor, spre Euro, avem nevoie de mai multă stabilitate şi trebuie să ne îmbunătăţim jocul. Am jucat bine, ţinând cont de timpul scurt pe care l-am avut la dispoziţie, dar nu sunt mulţumit pe deplin“, a declarat Joachim Low.

Joshua Kimmich: „Fiecare meci e crucial“

Mijlocaşul Joshua Kimmich a apreciat şi el calitatea tehnică a României, dar a avertizat că echipa lui priveşte toate partidele ca fiind cruciale, pentru că doar locul 1 merge direct în Qatar

ADVERTISEMENT

„Doar formaţia clasată pe prima poziţie se califică direct, aşa că fiecare meci este crucial, inclusiv cel de mâine. România este o echipă puţin mai bună cu mingea, puţin mai tehnică. Trebuie să fim atenţi la acest aspect în permanenţă.

Bineînţeles că aş putea juca din nou în apărare. Până la urmă, antrenorul este cel care decide care este poziţia în care pot ajuta cel mai bine echipa“, a completat şi Joshua Kimmich.

ADVERTISEMENT

În prima etapă, Germania a câştigat fără probleme în faţa Islandei cu scorul de 3-0, în timp ce România a fost la un pas să rateze victoria cu Macedonia de Nord. Elevii lui Rădoi au condus cu 2-0, dar au fost egalaţi într-un singur minut pe final de meci. O reuşită a lui Ianis Hagi în minutul 86 a consfinţit victoria.

Cel de-al treilea meci al grupei, Armenia – Liechtenstein, s-a terminat 1-0. În etapa a doua, România întâlneşte Germania (21:45), Armenia primeşte vizita Islandei (19:00), iar Liechtenstein se deplasează în Macedonia de Nord (21:45).


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,16 este cota pentru „ambele marchează şi peste 2,5 goluri marcate” la meciul România – Germania. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT