Sport

Joan Laporta anunță destinația lui Lionel Messi după despărțirea de PSG: „Cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barca este Barca și este casa lui”

Joan Laporta a anunțat noua destinație a lui Lionel Messi după despărțirea de PSG. Președintele Barcelonei a avut un discurs surprinzător după ce „catalanii” au câștigat titlul.
15.05.2023 | 18:26
Joan Laporta anunta destinatia lui Lionel Messi dupa despartirea de PSG Cu tot respectul pentru Arabia Saudita Barca este Barca si este casa lui
Joan Laporta a anunțat noua destinație a lui Lionel Messi după despărțirea de PSG. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Joan Laporta nu s-a mai ferit, iar pe fondul câștigării titlului în La Liga cu Barcelona, conducătorul „catalanilor” a anunțat noua destinație a lui Lionel Messi. Starul lui PSG este mai aproape ca niciodată să se despartă de gruparea de pe Parc des Princes.

Joan Laporta a anunțat noua destinație a lui Lionel Messi după despărțirea de PSG: „Ne-am trimis mesaje”

Barcelona a devenit noua campioană în La Liga după victoria cu Espanyol, scor 4-2 în etapa cu numărul 34. Pe fondul entuziasmului cuceririi celui de-al 27-lea titlu din istorie, conducerea Barcelonei a vorbit pe larg despre posibila revenire a lui Lionel Messi pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

După ce a anunțat că Barcelona va face tot posibilul pentru a-l aduce din nou pe Lionel Messi în lotul grupării „blaugrana”, Joan Laporta, președintele „catalanior”, a revenit cu noi detalii, precizând că, la rândul său, decarul argentinian vrea să revină în tricoul echipei la care a scris istorie.

„Am vorbit cu Leo pentru a găsi o soluție pentru a reglăm o situație în care am fost nevoit să pun clubul mai presus de orice, inclusiv mai presus de el, cel mai bun jucător din lume. A fost o discuție foarte afectuoasă și plăcută.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă, ne-am trimis mesaje, l-am felicitat pentru Cupa Mondială. Mi-a răspuns, ne cunoaștem de atâția ani, de când avea 14 ani, este o relație bună”, a declarat Juan Laporta, potrivit Mundo Deportivo.

Juan Laporta, anunț îngrijorător pentru PSG: „Messi iubește Barcelona”

Lionel Messi mai are contract cu PSG până la finalul lunii viitoare, iar o posibilă revenire a septuplului Balon de Aur la Barcelona este tot mai aproape. Juan Laporta a explicat că fotbalistul argentinian va alege Barcelona dacă se va despărți de PSG, în ciuda ofertelor grandioase venite din Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

„Messi iubește Barcelona, nimeni nu trebuie să se îndoiască de acest lucru. Simte că Barcelona este casa lui. Ar fi nepotrivit să vorbim despre acest aspect (n.r. despre revenirea lui Messi) pentru că aparține încă de PSG. Trebuie să așteptăm finalul sezonului și atunci putem vorbi liniștiți.

Cu tot respectul pentru Arabia Saudită, Barca este Barca și este casa lui. Barcelona poate concura cu toată lumea, istoria o spune. Arabia Saudită face o treabă foarte bună, se investește mult, dar Barca este Barca”, a mai spus Juan Laporta.

ADVERTISEMENT

PSG, aproape de un nou titlu în Ligue 1

Eliminată prematur din Liga Campionilor și Cupa Franței, PSG poate cuceri un nou titlu de campioană în Ligue 1. Cu trei etape rămase până la finalul sezonului, echipa antrenată de Christophe Galtier este lider cu șase puncte în fața lui Lens, principala urmăritoare.

În ultima etapă, parizienii au câștigat spectaculos, scor 5-0 cu Ajaccio, partidă în care Kylian Mbappe a reușit o „dublă”, însă în care Leo Messi nu a înscris deși a pornit ca titular. În etapa viitoare, PSG merge pe terenul lui Auxerre, echipa la care apără românul Ionuț Radu.


  • Cotă NETBET pentru PSG: 1,34 este cota pentru „2 solist” la meciul Auxerre – PSG

ADVERTISEMENT