ADVERTISEMENT
Fotbal international

Joan Laporta, declarații de dragoste pentru Messi: „Îmi e drag de tine. Nu poți pleca!”

Autor: Cosmin Crăciun | 17.03.2021 | 22:16
Joan Laporta, declarații de dragoste pentru Messi: „Îmi e drag de tine. Nu poți pleca!”
Joan Laporta, declarații de dragoste pentru Messi: „Îmi e drag de tine. Nu poți pleca!”. Foto: Football Espana

La vârsta de 58 de ani, Joan Laporta a fost reales președinte al clubului FC Barcelona. El încearcă din răsputeri să îl convingă pe Lionel Messi să continue pe Camp Nou și din vara lui 2021. 

ADVERTISEMENT

Contractul lui Lionel Messi expiră la sfârșitul lunii iunie, dar catalanii speră să îl convingă pe argentinian să continue în tricoul blaugrana, pe care l-a îmbrăcat pe parcursul întregii sale cariere.

Ultima găselniță a lui Laporta a fost să îi transmită lui Messi un mesaj înduioșător, chiar în timpul prezentării sale în rolul de președinte al Barcelonei, pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Joan Laporta, declarații de dragoste pentru Messi: „Știi cât țin la tine!”

Fără a fi reușit deocamdată să îl convingă pe Messi să semneze un nou contract, oficialii Barcelonei trag speranțe că argentinianul nu va pleca, totuși, de pe Camp Nou. Ei au început să pună accent pe latura sentimentală.

Președintele Joan Laporta a fost inaugurat oficial în funcție în cadrul unei ceremonii la care a participat și superstarul argentinian, care a fost crescut și format de FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Președintele Joan Laporta nu a ratat ocazia de a-i adresa un mesaj direct lui Messi și de a-i transmite că vrea neapărat ca legendarul fotbalist să continue pe Camp Nou și din vară.

„Am venit aici cu scopul de a lua decizii. Una dintre aceste decizii este aceea de a-l convinge pe Leo Messi să rămână. Și vreau să profit de faptul că e și el prezent. El știe deja ceeea ce o să spun.

ADVERTISEMENT

Știi cât de mult țin la tine și o să facem cu toții tot ce este posibil ca tu să continui aici. Știi că nu ai cum să pleci, Leo! Dacă tribunele stadionului ar fi pline, nu ai pleca, cu siguranță. Iată că pandemia ne pune probleme și din punctul acesta de vedere.

Orice decizie vei lua, va fi bine, dar noi o să încercăm să te convingem să rămâi. Îmi pare rău și îmi cer scuze că deschid acest subiect, dar știi cât de drag îmi e de tine”, a spus Laporta.

ADVERTISEMENT

Pentru a plusa în fața lui Messi, Laporta l-ar fi convins deja pe Sergio Aguero să semneze cu Barcelona din vară. Anunțul a venit imediat după ce argentinianul a marcat pentru Manchester City pentru prima oară după 14 luni.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!