Sport

Joao Miguel recidivează tot împotriva CFR-ului! După gafa din decembrie, portughezul îi face încă un „cadou” lui Debeljuh. Video

Joao Miguel a comis o nouă gafă monumentală în duelul dintre CFR Cluj și FC Argeș, iar fundașul portughez a pasat greșit și Gabriel Debeljuh a deschis scorul.
04.04.2022 | 21:43
Joao Miguel recidiveaza tot impotriva CFRului Dupa gafa din decembrie portughezul ii face inca un cadou lui Debeljuh Video
Joao Miguel recidivează tot împotriva CFR-ului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nu a fost prima dată când portughezul a gafat în meciurile cu echipa lui Dan Petrescu, la finalul lunii decembrie, acesta a luftat la o minge aparent simplă, iar Gabriel Debeljuh a marcat, cum a făcut-o și în duelul de acum, de la începutul lunii aprilie.

Joao Miguel recidivează tot împotriva CFR-ului

Joao Miguel pare că nu își poate stăpâni emoțiile în duelurile pe care FC Argeș le joacă pe terenul campioanei României, iar fundașul portughez i-a făcut din nou un „cadou” lui Gabriel Debeljuh, la fel cum s-a întâmplat în luna decembrie.

ADVERTISEMENT

Acum, Joao Miguel avea mingea la picior și a vrut să trimită o pasă către propriul portar. S-a întors spre Alexandru Greab, dar nu s-a uitat atent și a trimis o pasă moale, care a fost interceptată fără mari probleme de către atacantul croat al campioanei României.

Gabriel Debeljuh a interceptat mingea și l-a învins ușor pe Alexandru Greab, care a fost uluit de felul în care a putut greși Joao Miguel din nou.

ADVERTISEMENT

VIDEO CU GAFA DE ACUM A LUI JOAO MIGUEL

Mai jos aveți video cu gafa pe care Joao Miguel a făcut-o în duelul cu CFR Cluj, meci care s-a jucat pe 19 decembrie.

Ilie Năstase acuză jocurile de culise din campionat

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Ilie Năstase a vorbit despre suspiciunile sale privind meciurile din Casa Pariurilor Liga 1:

ADVERTISEMENT

„Păi, titlul… oricum era greu, cu cinci puncte în avans. E greu. Acum, CFR-ul are meci și cu Craiova. Să vedem dacă Craiova sau dacă Piteștiul joacă cum a jucat contra Stelei (n.r. FCSB-ului).

Aici sunt niște aranjamente, care nu prea-s corecte. Piteștiul a jucat foarte dur cu Steaua (n.r. FCSB) și chiar la limita de joc, adică s-au făcut niște faulturi grosolane. Bine, a fost și o eliminare”.

ADVERTISEMENT

„Nu știu, vreau să văd și eu meciul astă-seară, sunt curios cum se joacă. Depinde și ce face Craiova cu Clujul, și ce face Clujul în cele două meciuri cu Steaua. Sunt multe meciuri!”, a mai spus Ilie Năstase pentru FANATIK.

  • 28 de ani are Joao Miguel
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Joao Miguel, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: