Poţi să faci peste 120 de dolari pe oră! Şi nu este deloc complicat

Este cel mai căutat job pe piaţa muncii şi în plus este foarte bine plătit. Dacă ai această abilitate poţi să trăieşti regeşte. Într-o lume în care tehnologia joacă un rol esenţial,...
28.10.2017 | 00:06
Poti sa faci peste 120 de dolari pe ora Si nu este deloc complicat
ADVERTISEMENT

Este cel mai căutat job pe piaţa muncii şi în plus este foarte bine plătit. Dacă ai această abilitate poţi să trăieşti regeşte. Într-o lume în care tehnologia joacă un rol esenţial, în care toate procesele sunt automatizate, aparent roboţii vor prelua atribuţiile oamenilor. Însă există şi o serie de joburi care nu pot fi făcute decât de oameni. Site-ul de freelancing Upwork a dezvăluit unul dintre acestea, care pur şi simplu îţi asigură un viitor lipsit de griji.

Abilitatea pe care trebuie să o înveţi şi să o pui în practică poartă numele în engleză „natural language processing”. Ea face posibilă existenţa unor asistenţi virtuali aşa cum sunt Siri, Google Assistant, scrie Business Magazin.  Orice freelancer care ştie natural language processing se poate îmbogăţi. Unii dintre ei au ajung la sume fabuloase, adică nu mai puţin de 123 de dolari pe oră. Că această abilitate este la mare căutare a remarcat Upwork. Suma încasată de portal pe baza proiectelor câştigate a explodat cu 2300% faţă de trimestrul trecut. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

ADVERTISEMENT

Job ideal, care-ţi garantează un venit consistent

Mai sunt şi alte abilităţi la mare căutare pe Upwork, răsplătite cu venituri consistente. Programatorii care ştiu tainele Swift, limbaj de programare folosit pentru realizarea de aplicaţii iOS obţin câştiguri consistente. De asemenea, un alt skill foarte cerut este Tableau, un sistem folosit pentru vizualizarea şi înţelegerea datelor. Pe Upwork se pot obţine bani şi de către atehnici. Specialiştii în marketing pentru Instagram sau management-ul reţelelor de socializare sunt foarte solicitaţi de către angajatori.

Sunt şi o serie de domenii care au înregistrat un recul. Datele publicate de Upwork relevă cât de repede unele abilităţi pot deveni aproape inutile. Cererea de persoane care sunt capabile să analizeze datele de pe Twitter a scăzut cu 51% în ultimul trimestru faţă de anul trecut, cu mai mult de jumătate într-o perioadă de doar trei luni.

ADVERTISEMENT
Tags: