Life

Locul de muncă din România plătit cu peste 3.000 de lei pe lună, unde ai nevoie doar de 8 clase. Transportul până la locație e decontat

Jobul din România plătit cu peste 3.000 de lei pe lună, unde angajatorul cere doar 8 clase. Este decontat transportul până la locație.
06.10.2023 | 00:25
Locul de munca din Romania platit cu peste 3000 de lei pe luna unde ai nevoie doar de 8 clase Transportul pana la locatie e decontat
Jobul din România unde poți câștiga peste 3.000 de lei pe lună. Sursa foto: Freepik/wirestock
ADVERTISEMENT

Jobul din România care e plătit cu peste 3.000 de lei net pe lună, unde angajatorul cere să ai 8 clase. Este decontat transportul până la locație, iar angajații primesc și alte bonusuri.

Jobul din România unde poți câștiga peste 3.000 de lei pe lună. Angajatorul cere să ai 8 clase

Găsirea unui job decent în România reprezintă o mare provocare pentru multe persoane, chiar și pentru cele care au studii superioare. Mulți români accesează zilnic platformele de recrutare online, în speranța că vor găsi ceva care să le asigure un venit din care să-și ducă traiul zilnic.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care nu au terminat nici liceul, este cu atât mai greu să-și găsească un loc de muncă. Cu toate acestea, unii angajatori le cer viitorilor candidați să aibă 8 clase, după cum se arată într-un anunț apărut recent.

Cei care se angajează aici trebuie să știe că salariul net poate depăși suma de 3.000 de lei. Conform anunțului, este vorba despre o firmă care lucrează în domeniul logisticii de mărfuri generale și componente auto. Compania caută colegi pentru jobul de Picker.

ADVERTISEMENT

Sediul este în zona Ciorogârla, la km 13 pe A1. Cei care vor să se angajeze aici trebuie să aibă opt clase terminate, însă trebuie să îndeplinească și alte condiții.

Viitorii candidați trebuie să aibă experiență pe un post similar, precum și să știe să utilizeze scanner-ul, notează cancan.ro. Cei care vor lucra la această companie trebuie să aibă cunoștințe de bază de operare PC, în special introducere de date Excel.

ADVERTISEMENT

Jobul presupune ca angajații să se ocupe de recepția, descărcarea și depozitarea mărfii, dar și să pregătească paleții pentru expedierea mărfurilor. Totodată, au e asigurat corectitudinea stocurilor, precum și a documentelor de livrare.

Ce beneficii vor avea angajații

Programul de lucru este în ture, de luni până vineri. Acestea sunt în intervalul 08:30 – 17:00 / 14:00 – 22:30 sau 17:30 – 02:00. Angajatorul oferă transport gratuit și asigurat din București, de la stația de metrou Păcii.

ADVERTISEMENT

Salariul pentru această poziție este de 2.600 de lei net, la care se adaugă tichete de masă în valoare de 735. Angajații vor primi, totodată, un spor de noapte de 25%.

Se oferă training gratuit pentru viitorii angajați. Aceștia vor avea un contract de muncă pe o perioadă nedeterminată, se mai arată în anunțul respectiv.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatrie, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii