Life

Jobul pe care îl visează toți românii. Salariul e peste 7.500 de euro pe lună. De ce nu s-au înghesuit candidații

Locul de muncă pe care și-l doresc românii. Venitul lunar depășește 7.500 de euro. Motivul pentru care oamenii nu se îngrămădesc.
01.05.2023 | 09:24
Jobul pe care il viseaza toti romanii Salariul e peste 7500 de euro pe luna De ce nu sau inghesuit candidatii
Locul de muncă pe care și-l doresc românii. Venitul lunar depășește 7.500 de euro. Motivul pentru care oamenii nu se îngrămădesc. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Jobul pe care îl visează toți românii. Salariul este de circa 7.500 de euro pe lună. De ce nu s-au înghesuit candidații până acum și care sunt cerințele pe care le caută angajatorii. De ce este nevoie de această persoană.

Locul de muncă pe care și-l doresc românii. Venitul lunar depășește 7.500 de euro. Motivul pentru care oamenii nu se îngrămădesc

Locul de muncă pe care și-l doresc românii are un venit lunar care depășește 7.500 de euro. Mai exact, este vorba de un cuplu de tineri care caută o persoană să se îngrijească de bebelușul care va veni pe lume pe 7 iunie 2023.

ADVERTISEMENT

Familia din regiunea Carintia, Austria a lansat un anunț prin care spune că este în căutarea unei bone cu care să petreacă o „vară împreună la lac”, semn că dispun de o locuință superbă, foarte aproape de o apă.

Conform heute.at, cei doi angajează o femeie pentru a avea grijă de copil, salariul fiind unul tentant din punct de vedere financiar. Oferă 250 de euro pe zi pentru o perioadă de 6 săptămâni. La final aceasta va încasa 7.500 de euro.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea oamenii nu se îngrămădesc din cauza cerințelor severe impuse de părinți. Bona ar urma să lucreze „ între 12 și 18 ore pe zi”, însă nu se spune nimic despre zilele libere sau despre asigurarea de sănătate.

În plus, în fiecare zi de lucru bona trebuie să-i facă baie bebelușului, să schimbe scutece, să-l adoarmă și să spele haine. De asemenea, angajata se va ocupa de pregătirea biberoanelor, plimbări în aer liber, dar și alte aspecte importante.

ADVERTISEMENT

Părinții din Maria Wörth cer crearea unei rutine optime de somn pentru cel mic și documentarea creșterii în greutate. Femeia trebuie să aibă neapărat experiență cu nou-născuți și nu este nevoie să cunoască limba germană sau limba engleză.

Bona Ducilor de Cambridge, salariu impresionant

Nu doar cuplul din Austria oferă un salariu impresionant pentru o bonă, ci și Ducii de Cambridge. Prințul William și Kate Middleton are alături o femeie care a absolvit cursurilor de instruire de la Norland College din Bath.

ADVERTISEMENT

Aceasta este o instituție de prestigiu unde viitoarele profesioniste sunt pregătite până la cel mai mic detaliu. Majoritatea cursantelor ajung să lucreze pentru regalități și celebrități. Debutantele primesc un salariu de circa 42.000 de lire sterline (250.000 de lei).

De asemenea, bonele cu experiență, așa cum este bona Ducilor, Maria Teresa Turrion Borrallo, pot încasa în fiecare lună până la 120.000 de lire sterline (715.000 de lei) după câțiva ani de practică. La această sumă se adaugă și alte beneficii.

ADVERTISEMENT
Tags: