Life

Jobul perfect a fost descoperit. Câți bani primește un japonez să nu facă nimic

Locul de muncă ideal există! Suma pe care o primește un bărbat în vârstă de 38 de ani și care este ”meseria” pe care o desfășoară de aproximativ 4 ani.
06.09.2022 | 16:40
Jobul perfect a fost descoperit Cati bani primeste un japonez sa nu faca nimic
Locul de muncă ideal există! Un japonez e plătit regește să nu facă nimic. Sursa foto: Twittter.com
ADVERTISEMENT

Jobul perfect a fost descoperit de un japonez. Câți bani primește ca să nu facă absolut nimic și cum a început această ”afacere” printr-un simplu anunț făcut în anul 2018 pe contul personal de Twitter. Ce strategie a avut?

Locul de muncă ideal există! Un japonez e plătit regește să nu facă nimic

Shoji Morimoto este un cetățean japonez în vârstă de 38 de ani care este atent la oameni. Bărbatul este căsătorit și are un copil, în urmă cu 4 ani descoperind cum să facă bani simplu și ușor. Totul a început printr-o simplă postare în online.

ADVERTISEMENT

„Mă ofer spre închiriere ca o persoană care nu face nimic. Îți este greu să intri pe cont propriu într-un magazin? Îți lipsește un jucător din echipă? Ai nevoie de cineva care să-ți păstreze un loc?

Pot face numai treburi lucruri ușoare”, este anunțul făcut de japonez în urmă cu 4 ani, pe Twitter, conform allthatsinteresting.com.

ADVERTISEMENT

De atunci Shoji Morimoto a fost ”însoțitor” pentru aproximativ 4.000 de persoane, deși recunoaște că pandemia de coronavirus i-a cam încurcat planurile. Pentru serviciile sale primește 10.000 de yeni (71 de dolari – 350 de lei) pe oră.

Tot ce are de făcut bărbatul din Tokyo este să-și însoțească clienții atunci când trec printr-un divorț, când nu au partener la prânz sau când este nevoie ca aceștia să-și ia la revedere de la cineva aflat pe peronul gării.

ADVERTISEMENT

De asemenea, japonezul a fost angajat pentru a se plimba prin parc, locul său de muncă fiind visul oricărui om. Înainte de pandemie susține că avea 3-4 clienți în fiecare zi, iar acum numărul lor a ajuns la 1-2.

Cu toate acestea are foarte mulți clienți fideli, care se luptă cu anxietatea socială. Unul dintre aceștia a ajuns să-l angajeze până acum de 270 de ori.

ADVERTISEMENT

Shoji Morimoto a refuzat unele propuneri. Despre ce este vorba

Shoji Morimoto a mărturisit că a primit și cereri pe care le-a refuzat, unele dintre ele fiind de natură sexuală. Japonezul în vârstă de 38 de ani este mulțumit de serviciile pe care le oferă.

Prezența sa pe rețelele de socializare a făcut senzație în întreaga lume, ”povestea” sa inspirând cărți și lansarea unui serial de televiziune.

ADVERTISEMENT
Tags: