Life

Jobul potrivit în funcție de cifra destinului. Cum o calculezi: așa afli secretul unei cariere perfecte

07.04.2021 | 19:03
Jobul potrivit in functie de cifra destinului Cum o calculezi asa afli secretul unei cariere perfecte
Jobul potrivit în funcție de cifra destinului. Sursă foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Jobul potrivit in functie de cifra destinului. Multe persoane simt că nu sunt în domeniul potrivit pe plan profesional. Numerologii susțin că fiecare dintre noi are destinul influențat de puterea cifrelor. Astăzi vă explicăm care este, de fapt, secretul unei cariere perfecte.

Unii cred că există o legătură strânsă între numere, drumul nostru în viață și evenimentele pe care le trăim. În funcție de data nașterii, de numele primit la naștere sau numele preluat după căsătorie, putem afla ce surprize ne așteaptă în viitor.

ADVERTISEMENT

Când vine vorba despre numerologie, cifra destinului este extrem de importantă. Numărul acesta ne poate dezvălui calitățile cu care ne-am născut și ne poate prezice meseria ideală.

Cum se calculează cifra destinului

Se adună toate cifrele din data de naștere a unei persoane, până când se reduce la o singură cifră. Singurele excepții sunt numerele 11, 22, 33 și 44. De exemplu, dacă te-ai născut pe 17.07.1990, calculezi astfel: 1+7+7+1+9+9=34, 3+4=7. Așadar, cifra destinului este 1.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 1

Ești un lider înnăscut, o inspirație pentru cei din jur. Ai nevoie de un mediu în care poți fi independent și autonom. Preferi să faci planuri pentru orice și îți setezi niște obiective clare, scrie Bzi.

Cariera care ți se potrivește: Poți să fii un antreprenor excelent. Alte joburi în care te vei descurca de minune sunt: meșter, fotograf independent, designer grafic sau agricultor. Mai poți face o carieră frumoasă la un loc de muncă din forțele militare și de ordine, ori ca manager de vânzări, politician ori producător TV.

ADVERTISEMENT

Cifra destinului 2

Ești o persoană corectă, capabilă să analizezi orice situație fără să judeci. Îți dorești să fii un partener bun și un diplomat excelent. Ești empatic și îi ajuți pe cei din jurul tău să treacă peste conflicte.

Cariera care ți se potrivește: Ai putea fi diplomat, ministru, avocat, profesor, medic, consilier, medic sau asistent medical. Pentru că ai niște abilități sociale excelente, te poți descurca și ca ospătar, barman sau fizioterapeut.

ADVERTISEMENT

Jobul potrivit in functie de cifra destinului – Cifra destinului 3

Ai niște abilități artistice și creative naturale. Iubești tot ceea ce este frumos în lume și ești un bun comunicator. Te descurci perfect într-o carieră care te scoate din monotonie.

Cariera care ți se potrivește: Poți să alegi o carieră în muzică, TV, teatru, publicitate sau jurnalism. De asemenea, mai poți urmări un drum și în domeniile de genul: psihologie, psihoterapie, biologie sau științe medicale.

Cifra destinului 4

Ești un foarte bun organizator, cu o atenție extraordinară la detalii. Disciplina și rutina te ajută să crești pe planul profesional. Muncești din greu, iar cei din jurul tău se pot baza pe tine. Alegi un loc de muncă ce îți asigură un venit stabil.

Cariera care ți se potrivește: Poți să excelezi ca inginer, planificator financiar și expert în eficiență. Datorită spiritul de disciplină mai poți lucra ca tehnician de laborator sau contabil.

Cifra destinului 5

Ești genul de persoană nonconformistă, îți dorești să cunoști toată lumea și poți convinge pe oricine. Însă, dacă te angajezi într-un domeniu care nu te pasionează, nu ai șanse să suporți un program fix.

Cariera care ți se potrivește: Poți să ai succes în domeniile: mass-media, publicitate, relații publice și marketing. De asemenea, dacă îți place riscul, poți lucra ca pompier, cascador sau muncitor pe șantier.

Jobul potrivit in functie de cifra destinului – Cifra destinului 6

Ești un om care crede cu tărie în armonie și unitate. Dai dovadă de compasiune și sari mereu să ajuți pe cineva. Ești creativ și preferi carierele în care slujești pentru cei din jurul tău.

Cariera care ți se potrivește: Ești un bun asistent, pediatru, consilier, terapeut, avocat specializat în divorțuri sau profesionist în reabilitare. De asemenea, alte domenii potrivite pentru tine sunt: industria modei, designul grafic si de interior sau decorator.

Cifra destinului 7

Ești excelent când vine vorba despre analiză și profunzime. Visezi cu ochii deschiși, ești înțelept și rațional. Cei din jur nu te înțeleg întotdeauna așa cum ar trebui. Te interează domeniile în care poți afla informații noi

Cariera care ți se potrivește: Ești potrivit ca: asistent social, asistent medical, psiholog, medic, detectiv sau cercetător.

Cifra destinului 8

Ești o persoană ambițioasă, atrasă de putere. Ai succes în afaceri și țintești spre faimă și apariții publice. Chiar dacă dai dovadă și de generozitate, speri să faci și bani în domeniul tău.

Cariera care ți se potrivește: Ești perfect pentru: finanțe, domeniul bancar, imobiliare, contabilitate, chirurgie, investiții sau life coaching.

Jobul potrivit in functie de cifra destinului – Cifra destinului 9

Ai un destin potrivit pentru a-i inspira pe cei din jurul tău. Ești un veritabil profet, care îi ghidează pe oamenii care au nevoie de ajutor. Visezi la o lume perfectă în care totul merge așa cum îți dorești.

Cariera care ți se potrivește: Ai succes în aceste profesii: profesor, pictor, muzician, scriitor, voluntar, resurse umane, avocat, medic sau terapeut.

ADVERTISEMENT
Tags: