Life

Joc de imunitate la Survivor România, 14 martie 2023. Cine poate ajunge la eliminare

Un nou Joc de Imunitate la Survivor România, în ediția difuzată pe 14 martie 2023. Cine va fi nominalizat pentru eliminare?
14.03.2023 | 23:26
Joc de imunitate la Survivor Romania 14 martie 2023 Cine poate ajunge la eliminare
Survivor România, ediția din 14 martie 2023. Faimoșii și Războinicii luptă pentru a doua imunitate. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
14-03-2023
21:27

Șase concurenți, în pericol de eliminare. Alexandra Porkolab a găsit un lucru important

În total, șase concurenți au fost nominalizați pentru eliminare: trei de la Faimoși și alți trei de la Războinici. În ediția de miercuri, telespectatorii vor afla ce echipă va rămâne fără un concurent. Fiecare dintre cei nominalizați speră să rămână în continuare în competiție. 

De asemenea, Alexandra Porkolab a anunțat că a găsit unul dintre simbolurile despre care Daniel Pavel a vorbit săptămâna trecută. Concurentei i-a fost foarte greu să-l ascundă, mai ales că este mereu înconjurată de colegi în tribul ei. 

Prezentatorul a anunțat-o pe Alexandra că va oferi mai multe detalii despre acest simbol doar atunci când Faimoșii vor găsi și ei simbolul, care are legătură și cu captivul Remus Boroiu. 

14-03-2023
20:47

Faimoșii, victorie la Jocul pentru Imunitate

Faimoșii i-au învins pe Războinici la cea de-a doua imunitate a săptămânii. Cei din echipa roșie au obținut scorul de 7 – 4, punctul decisiv fiind adus de Ada Dumitru, care a învins-o pe Lucianna Vagneti. 

În continuare, Războinicii se vor lupta pentru imunitatea personală, iar la consiliu vor face nominalizări, alăturându-se celor trei Faimoși propuși pentru eliminare în ediția de luni. 

14-03-2023
18:59

Războinicii nu au putut fi la fel de eficienți pe traseu. Faimoșii câștigă imunitatea

Războinicii nu s-au putut odihni așa cum trebuie, motiv pentru care nu au fost la fel de eficienți pe traseu, la Jocul pentru Imunitate. Astfel, Faimoșii au câștigat a doua imunitate a săptămânii, după ce pe prima au pierdut-o. 

Cei din echipa albastră au fost nevoiți să facă nominalizări. Lucianna Vagneti, Robert Moscalu și Alin Chirilă sunt propunerile pentru eliminare din echipa Războinicilor. Mai multe detalii aici

14-03-2023
18:40

Tensiuni la Faimoși. Ada și DOC, scandal uriaș. S-a ajuns la bătaie

Remus Boroiu se află în captivitate la Războinici, iar aceștia din urmă nu sunt deloc mulțumiți de această situație. Cei din tribul albastru l-au auzit toată noaptea sforăind pe Faimos, motiv pentru care sunt nemulțumiți. Cu toate acestea, Remus încearcă să privească partea bună a lucrurilor și să preia din echipă ceea ce l-ar putea ajuta. 

Pe de altă parte, în tabăra Faimoșilor sunt tensiuni uriașe. Ada Dumitru și DOC au avut un conflict de proporții, iar actrița chiar l-a împins, la un moment dat. Mai multe detalii despre scandal aici

Faimoșii și Războinicii vor avea parte de un nou Joc de Imunitate la Survivor România, în ediția din 14 martie 2023. Cei din echipa roșie au pierdut prima imunitate, iar trei concurenți au fost propuși pentru eliminare.

Survivor România, ediția din 14 martie 2023: un nou Joc de Imunitate

După ce au pierdut prima Imunitate a săptămânii, Faimoșii sunt hotărâți să dea tot ce pot pe traseu. Săptămâna trecută, cei din echipa roșie au mai pierdut o concurentă, pe Crina Abrudan, așa că nu vor să mai rămână fără alți oameni.

ADVERTISEMENT

În ediția precedentă, Daniel Pavel a anunțat primul Joc de Captivitate din istoria Survivor, în care tribul câștigător trebuie să țină captiv un membru al celui care a pierdut. Astfel, Remus Boroiu este cel care a ajuns captiv la Războinici.

Ștefania Stănilă și Mihai Zmărăndescu au obținut imunitatea personală după Jocul de Imunitate. Cei doi s-au salvat de la eliminare săptămâna aceasta, dar alți trei coechipieri au fost nominalizați. Ionuț Iftimoaie, Ada Dumitru și DOC au fost propuși pentru eliminare.

ADVERTISEMENT

“Nimeni nu este în siguranță”, a spus Iftimoaie după ce a fost propus de grup pentru a pleca acasă. Sportivul poate fi votat în ediția din această seară, alături de ceilalți doi coechipieri.

În ediția de marți seară, telespectatorii vor afla cum s-a descurcat Remus Boroiu în prima sa noapte de somn în calitate de membru captiv la Războinici. De altfel, concurenții își vor exprima reacțiile după Consiliu, care a fost unul “dureros”, după cum spune Kamara.

ADVERTISEMENT

Conflicte în tribul Faimoșilor, în noua ediție Survivor România

La Faimoși s-au format mai multe echipe, lucru care îl face pe DOC să scoată în evidență un anumit aspect. “Femeile fac de mult timp jocurile aici”, va spune cântărețul în ediția de astăzi, conform Pro TV.

De asemenea, Ada și DOC vor avea un conflict de proporții, așa cum se poate vedea și în promo-ul pentru ediția de azi. Cei doi țipă unul la altul și chiar ajung la îmbrânceli.

ADVERTISEMENT

“Pentru comportamentul pe care l-ați avut pe insulă, voi veți primi o pedeapsă”, este anunțul pe care Daniel Pavel în face în cadrul consiliului de nominalizare.

Ediția de marți, 14 martie 2023, a emisiunii Survivor România poate fi urmărită live pe Pro TV sau pe VOYO, acolo unde se poate viziona și în avans. Rămâne de văzut dacă Faimoșii vor câștiga cea de-a doua imunitate a săptămânii.

În cazul în care vor pierde din nou, din echipa roșie va pleca, cu siguranță, un membru. Există, de altfel, și posibilitatea ca Războinicii să piardă imunitatea. În acest fel, apare posibilitatea ca oricare trib să piardă un concurent.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Dezvăluire incendiară despre UDREA! Nimeni n-a bănuit: O femeie frumoasă și...
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Procesul secolului. Oana Roman și Vica Blochina, în fața judecătorilor
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Anamaria Prodan, răzbunare maximă pe Laurenţiu Reghecampf, avem imaginile colosale
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres...
Horoscopul lunii decembrie. Luna Nouă în Săgetător aduce mai mult optimism și progres la începutul lui 2024
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de...
Reacția Andreei Esca atunci când fiica ei și-a cumpărat BMW în valoare de 60.000 de euro
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!