Joci COTA asta la Viitorul – Steaua? Îţi poţi DUBLA banii cu uşurinţă!

Claudiu Melinte   
in Pariuri sportive
31/07/2016, 15:22
Joci COTA asta la Viitorul – Steaua? Îţi poţi DUBLA banii cu uşurinţă!

Viitorul – Steaua / duminică, 31 iulie, 20:30, Dolce Sport 1

Steaua întîlneşte o formaţie pe care a bătut-o pe unde a prins-o. Mai suportă umilinţa „Regele” Hagi?

Steaua a ratat debutul Ligii 1. Meciul cu CSM Poli Iaşi a fost amînat din cauza programului încărcat al celor două echipe. În schimb, Viitorul a debutat bine. Cu o victorie chiar. 1-0 la Voluntari. Singurul gol al meciului a fost marcat de Gabriel Iancu, fotbalist dat afară de la Steaua şi „resuscitat” de Hagi la Ovidiu.

În mod normal, dacă ar fi să luăm în calcul ultimele meciuri directe, Viitorul n-ar trebui să aibă nici o şansă împotriva Stelei. Gruparea pregătită de Laurenţiu Reghecampf a cîştigat precedentele 4 meciuri, iar ultimele două chiar în handicap! Între timp, Steaua a mai „slăbit” după plecările unor jucător de top. Spre exemplu, toţi cei trei marcatori ai „roş-albaştrilor” din ultima „directă” nu se mai află la club. Alexandru Chipciu a plecat la Anderlecht, Fernando Varela e la PAOK Salonic, iar lui Gregory Tade i-a fost reziliat contractul.

2,00 este cota pentru „ambele marchează”

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×