Advertorial

Joci cu bani cash? Depui în contul online printr-o metodă fresh!

Casa Pariurilor, unul dintre cei mai populari operatori de pe piaţa pariurilor din România, pune la dispoziţia propriilor jucători o nouă metodă de depunere în cont, printr-un nou partener, fără card.
30.08.2022 | 18:22
Joci cu bani cash Depui in contul online printro metoda fresh

Adio aia cu ‘dai un ban și stai în față’. Acum oricine poate să stea în față și deloc la coadă. La Casa Pariurilor ai o nouă metodă de depunere – prin partenerul Oktocash, cu peste 5.700 de locații în toată țara.

Facem rapid explicația #casafiebine. Când vrei să depui bani în contul online de la Casa Pariurilor (să-l alimentezi), alegi din meniu metoda Oktocash – pentru depunere fără card. O să-ți apară rapid un câmp în care completezi suma, primești un cod și treaba e pe jumătate rezolvată.

Cealaltă jumătate înseamnă să te duci la unul dintre cele 5.700 (!) de terminale (POS) din țară (sigur ai unul la colt, aici găsești lista completă) și să bagi banii în aparat. Întâi alegi de pe ecranul terminalului că vrei să-ți alimentezi contul de la Casa Pariurilor (betting/gambling), tastezi în câmplul special codul pe care l-ai primit în aplicația Casa și gata. O să-ți ceară banii, i-ai băgat și contul e alimentat.

Poți să faci asta oricând pentru că – după cum știi – sunt multe magazine non-stop în care găsești terminalele Oktocash. Dacă îți dă cu mici virgule, întrebi la casă un angajat că ei le știu cu ochii-nchiși. Cum ai depus, nici nu ieși pe ușa magazinului că poți să dechizi Casa app și să pui din nou pariuri sau să dai un spin. Ce ușoară e viața la Casa, nu? Am făcut totul ca să fie simplu pentru tine!