Life

Jocul Google ascuns în fiecare iPhone. Detaliul pe care mulți utilizatori Apple nu l-au observat până acum

Cei de la Google au reușit să ascundă cât se poate de bine un joc în telefoanele iPhone produse de Apple. Puțini sunt cei care l-au observat până acum.
15.12.2022 | 07:19
Jocul Google ascuns in fiecare iPhone Detaliul pe care multi utilizatori Apple nu lau observat pana acum
Jocul Google ascuns pe fiecare iPhone. Merită jucat măcar odată. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Există câteva lucruri pe care poate nu le știai până acum despre iPhone-ul tău. Mai exact, se pare că cei de la Google au ascuns în interiorul unei aplicații un joc gratuit care poate fi reluat cu brio.

Unde găsești jocul ascuns de Google în telefoanele Apple

A venit momentul să îți cunoști mai bine propriul iPhone. Știai că există un joc Google care poate fi pe placul tuturor?

ADVERTISEMENT

Jocul Google necesită însă un gest special pentru a fi deblocat, așa că sunt șanse mari ca până acum să nu fi aflat de el. Cum ajungi deci la acest joc?

Mai întâi deschide iPhone-ul și apoi navighează către aplicația oficială Google pentru iOS. O poți găsi rapid glisând în jos din mijlocul ecranului și apoi căutând “Google”.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai instalat-o, atunci mergi la App Store și asigură-te că o ai. După ce ai aplicația Google în telefon, atinge pictograma Tab din dreapta jos și glisează din mijloc ecranul în sus, de mai multe ori, într-un mod rapid.

Dacă ai făcut bine gestul, atunci vei ajunge la jocul ascuns de Google.

Este vorba despre un joc de tip pinball în care trebuie să atingi pe partea stângă și pe partea dreaptă a ecranului pentru a activa paletele.

ADVERTISEMENT
Jocul Google care se ascunde în fiecare iPhone. Sursă foto: The Sun / colaj Fanatik
Jocul Google care se ascunde în fiecare iPhone. Sursă foto: The Sun / colaj Fanatik

Secretele jocului Google de pe iPhone

Trebuie să ții mingea în aer fără să o lași să cadă între mijlocul paletelor, la fel ca și la celebrele jocuri din copilărie, de pe calculatoare.

Pentru a obține puncte și a progresa prin niveluri, va trebui să lovești mingea în formele din partea de sus a ecranului. Dacă elimini toate formele, vei putea trece la nivelul următor, arată The Sun.

ADVERTISEMENT

Pe măsură ce reușești să treci de mai multe niveluri, vei vedea panouri cu “sărituri suplimentare” pe părțile laterale ale ecranului, care vor face lucrurile mult mai dificile.

Jocul este unul cât se poate de captivant, însă puțini utilizatori de iPhone știu de existența sa, având în vedere că e destul de bine ascuns.

Totuși, este o metodă cât se poate de relaxantă atunci când vrem să ne amintim de jocurile copilăriei sau când avem puțin timp liber.

Amintim că recent, cei de la Apple au venit cu o serie de precizări pentru utilizatorii de iPhone.

Producătorul le recomanda clienților zilele trecute să nu își facă griji dacă întâmpină dificultăți cu telefoanele, din cauza temperaturilor scăzute.

ADVERTISEMENT
Tags: