Life

Jocul Loto la care poți câștiga cu doar 2 numere. Sunt 8 categorii care îți pot aduce bani frumoși

Cum te poți îmbogăți, fără să ghicești cele 6 numere la Loto 6 din 49. Jocul care îți poate aduce bani frumoși cu doar două numere ghicite.
23.03.2024 | 21:59
Jocul Loto la care poti castiga cu doar 2 numere Sunt 8 categorii care iti pot aduce bani frumosi
Categoria Loto la care poți câștiga bani frumoși cu doar două numere ghicite. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Din ce în ce mai mulți români au început să joace la Loto. Așa cum este de așteptat, cu toții ar vrea să câștige marele premiu la Loto 6/49. Însă, există un alt joc la care se pot câștiga sume frumoase de bani, iar numerele norocoase pe care le ghicești nu trebuie să fie prea multe. Mai exact, cu doar două numere ghicite, te poți considera norocos.

Cum poți să câștigi sume mari de bani, fără să ghicești numerele de la Loto 6/49

Jucatul la Loto a început să atragă din ce în ce mai mulți români și nu este de mirare. În ultima vreme, premiile consistente i-au făcut pe mulți să își încerce norocul. Nu este nevoie, neapărat, să ghicești cele 6 numere care îți aduc marele premiu la Loto 6/49. Există și alte categorii care te pot îmbogăți.

ADVERTISEMENT

Cine nu este câștigător la Loto 6/49 nu trebuie să se considere ghinionist. O categorie unde este nevoie de doar două numere ghicite îți poate aduce sume frumoase de bani. Joker, căci despre el este vorba, are nici mai mult, nici mai puțin de opt categorii de câștiguri.

Pentru a intra în posesia premiului de la Categoria 1, este necesar să ghicești toate cele cinci numere din primul set și Jokerul. În data de 10 martie anul acesta, reportul la această categorie a fost de 28.819.178,21 lei.

ADVERTISEMENT

Pentru Categoria 2 se schimbă puțin lucrurile. Dacă vrei să câștigi marele premiu Joker pus în joc la această categorie, trebuie să ghicești toate cele cinci numere din primul set. Aici, tot la data de 10 martie anul acesta, reportul a fost de 155.822,96 lei.

Toate categoriile Joker care te pot îmbogăți peste noapte

La Categoria 3 Joker este suficient să ghicești oricare patru numere din cele cinci ale primului set și Jokerul. Aici, au fost înregistrate două câștiguri la cele mai recente extrageri speciale, fiecare dintre ele având o valoare de 38.955,74 lei.

ADVERTISEMENT

La Categoria 4, pentru a intra în posesia premiului este suficient să ai pe bilet oricare patru numere din cele cinci ale primului set. În data de 10 martie, la această categorie au existat 61 de câștiguri, iar valoarea fiecăruia a fost de 638,61 lei.

La Categoria 5 se poate câștiga cu orice trei numere din cele cinci ale primului set și Jokerul. Cea mai recentă extragere specială a avut 133 de câștiguri, iar valoarea fiecăruia dintre ele a fost de 366,12 lei.

ADVERTISEMENT

La Categoria 6 sunt suficiente oricare trei numere din cele cinci ale primul set. Aici, valoarea premiului este de 51,57 lei, iar cea mai recentă extragere a avut 2.455 de câștiguri.

În schimb, la Categoria 7, oricare două numere din cele cinci ale primului set și Jokerul sunt câștigătoare. Valoarea premiului este de 39,26 lei, iar la extragerea din 10 martie au fost înregistrate 1.488 de câștiguri.

Ultima categorie, Categoria 8 este norocoasă dacă ai pe bilet oricare număr din cele cinci ale primul set și Jokerul. Aici, premiul a fost un pic mai mic, de 26,38 de lei și au fost înregistrate 7.014 câștiguri.

ADVERTISEMENT