Fotbal intern

Jocul României l-a dezamăgit pe Anghel Iordănescu: “Am fost exagerat de nervos”

26.03.2021 | 22:17
Jocul Romaniei la dezamagit pe Anghel Iordanescu Am fost exagerat de nervos
ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu a fost dezamăgit după victoria României cu Macedonia de Nord, 3-2, și spune că Mirel Rădoi nu a fost inspirat în schimbările din timpul meciului, dar nici prin titularizarea lui Florinel Coman.

Fostul selecționer nu a fost mulțumit de organizarea defensivă a României și crede că Mirel Rădoi trebuie să repare urgent greșelile din defensivă pentru meciul cu Germania.

ADVERTISEMENT

„Tata Puiu” vrea o calificare a României și a amintit de eșecurile suferite de Cosmin Contra, dar și de Mirel Rădoi în barajul cu Islanda.

Anghel Iordănescu, dezamăgit de jocul României

Anghel Iordănescu a vorbit despre victoria României împotriva Macedoniei de Nord și nu este deloc de acord cu felul în care Mirel Rădoi a abordat partida: „Sincer, chiar am fost exagerat de nervos. Pozitivă e victoria noastră și cele trei puncte, dar cred că trebuie să fie un semnal de alarmă pentru Rădoi, un semnal cu multe întrebări la care trebuie să găsească răspunsuri.

ADVERTISEMENT

Jocul a fost unul frumos, cu goluri frumoase, dar dacă te uiți cu ochiul antrenorului atunci îți dai seama că sunt multe probleme care trebuie corectate, mai ales în zonă defensivă”.

„Macedonia a avut ocazii și la 0-0 și la 1-0, și la 2-0, să nu uităm. Echipa noastră națională a primit gol aproape la fiecare meci”, a mai spus Anghel Iordănescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E inadmisibil să nu ai siguranță în apărare!”

„Am pierdut o calificare cu Cosmin Contra și s-a spus că venim, schimbăm atitudinea…nu s-a întâmplat. Mirel Rădoi a pierdut o calificare, poate cea mai simplă calificare de până acum. Din păcate, s-au spus aceleași lucruri.

Selecționerul și secundul său a spus că avem nevoie de concurență pe posturi la națională, dar eu mă refer la probleme de joc, la carențe. Să ai 2-0, să faci niște schimbări și să nu pui o casă în fața fundașilor centrali…e inadmisibil să nu ai siguranță în apărare.

ADVERTISEMENT

Probabil că a fost un moment de neinspirație cu Coman titular, că până la urmă a intrat Mihăilă și a făcut o partidă bună”, a continuat Anghel Iordănescu.

„Până și Răzvan Marin pleca și nu se mai interesa de ce e în spatele lui, în fața unei echipe cu jucători talentați, dar nu cu mare experiență. Dacă aveau experiență, la 2-2 se puneau pe două linii și nu mai marcam. 

Chestii din astea ne-a spus și Daum că vom ataca, vom trage la poartă și cu portarul de la Federație, dar trebuie să fim mai atenți în defensivă”, a mai spus fostul selecționer.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,04 este cota pentru ”oaspeții marchează în ambele reprize” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT