Sporturi

Jocul Simonei Halep, lăudat de WTA: „O evoluție de clasă. A fost în control pe toată durata meciului!”

29.01.2020 | 04:27
Jocul Simonei Halep laudat de WTA O evolutie de clasa A fost in control pe toata durata meciului
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open după ce a trecut, scor 6-1, 6-1, de Anett Kontaveit. WTA a remarcat pe site-ul oficial prestația solidă a favoritei patru de la Melbourne, în timp ce pagina de Twitter a turneului de Grand Slam a catalogat jocul Simonei „aproape perfect”.

Simona Halep, calificare fără emoții în semifinalele Australian Open

Simona Halep este din nou în semifinalele Australian Open, performanță realizată și în 2018, când a ajuns în ultimul act pierdut în fața Carolinei Wozniacki.

ADVERTISEMENT

Sportiva noastră nu a cedat niciun set în primele cinci meciuri de la Melbourne, unde a jucat cu Jennifer Brady, Harriet Dart, Yulia Putintseva, Elise Mertens și Anett Kontaveit, și va lupta pentru un loc în ultimul act cu învingătoarea din meciul Garbine Muguruza – Anastasia Pavlyuchenkova.

După meciul cu Anett Kontaveit, tranșat de Simona în mai puțin de o oră, site-ul oficial al WTA a remarcat evoluția solidă a româncei:

ADVERTISEMENT

Halep ajunge în semifinalele Australian Open după o evoluție de clasă cu Anett Kontaveit. Fostul lider mondial se califică în careul de ași fără să cedeze niciun set la Melbourne. Halep a fost în control pe toată durata partidei, reușind să câștige 80% dintre punctele jucate pe propriul serviciu”.

„Aproape perfect”

Pagina de Twitter a Australian Open evidențiază jocul reușit de favorita patru în parcursul către semifinale: „Aproape perfect. Simona Halep rămâne neînvinsă în fața lui Anett Kontaveit și se califică pentru a doua oară în semifinale la Melbourne după un meci pe care l-a dominat în totalitate”.

ADVERTISEMENT

Pentru un loc în finala Australian Open, Simona Halep va juca contra învingătoarei duelului dintre Garbine Muguruza și Anastasia Pavlyuchenkova, care se întâlnesc în al doilea meci de miercuri de pe arena „Rod Laver”.

În prima semifinală, liderul mondial Ashleigh Barty, care a trecut în sferturi de Petra Kvitova, va juca împotriva Sofiei Kenin, câștigătoare în fața lui Ons Jabeur.

ADVERTISEMENT