Jocuri de noroc în cantonamentul Stelei: "Nu mai aveam loc în buzunare de atâţia bani!"

După ce s-a dezvăluit că, mai nou, în cantonamentele Stelei s-a dat "liber" la poker la iniţiativa lui Denis Alibec, Gabi Balint a povestit cum stăteau lucrurile cu jocurile de noroc la echipa roş-albaştrilor care a câştigat în 1986 Cupa Campionilor. Surprinzător, Balint a explicat că el a fost capul răutăţilor.

"Eu nu jucam rummy, ca majoritatea colegilor. Dar am făcut o boacănă. Am cumpărat o ruletă din străinătate şi am mers cu ea la stadion.  Am jucat de vreo două ori şi am fost 'donator'. Am zis că mai bine stau deoparte. Se juca pe bani. Un jucător putea să câştige 3-4 mii de lei în 2-3 zile, că aveam bani. Un salariu era 1.500-2.000 de lei. Am cumpărat ruleta pentru că noi eram vreo câţiva care ne mai uitam la filme americane şi am zis să facem şi altceva. Am luat regulamentul, l-am citit, am împărţit jetoane sau ce mai erau pe acolo. Cei care nu jucau rummy s-au strâns la ruletă. Eu eram 'casa' şi, ca de obicei, 'casa' câştigă. La un moment dat nu mai aveam loc în buzunare de câţi bani aveam!",  a povestit Balint la o emisiune tv.

Balint şi-a amintit că astfel s-a creat o adevărată nebunie în rândul componenţilor marii echipe a Stelei şi a povestit şi cum a fost sistat jocul la ruletă.

 "Când au văzut asta, aştia care jucau rummy au venit toţi la ruletă. Piţurcă, Lăcătuş, Iovan, Bumbescu, foarte mulţi. Eram puţini care nu jucam. La un moment dat am zis: 'Hai să oprim, vă dau banii înapoi şi de mâine nu mai aduc ruleta'. Deja erau bani foarte mulţi şi ei jucau cu patimă. Mă gândeam că am buzunarele pline, dar ce se întâmpla dacă unul începea să câştige mult? Eu am adus-o acolo să mă distrez. Le-am dat banii şi a doua zi n-am mai venit cu ea. Nu s-au supărat. A stat ruleta aia ani de zile pe un dulap"a spus Balint.
Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
Fostul atacant a explicat că acum situaţia e alta şi nu ar mai trebui tolerate jocurile de noroc: "În cantonament trebuie să ai mintea limpede, ca să te poţi concentra la meci. Acum se stă o noapte în cantonament, înainte era greu că stăteam două, trei zile. Acum nu e greu, nu e cantomanetul lung şi trebuie să te concentrezi la meci". 
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695