Advertorial

Jocurile de iarnă încing atmosfera! Se decernează medalii la sărituri cu schiurile și patinaj artistic masculin

La Beijing, marea competiție este în plină desfășurare. Evoluțiile spectaculoase în toate cele 15 probe, prezența echipei României, decernarea medaliilor, toate acestea îi țin pe fani ca pe jar în plină iarnă.
09.02.2022 | 13:45
Jocurile de iarna incing atmosfera Se decerneaza medalii la sarituri cu schiurile si patinaj artistic masculin

Verifică aici toată oferta de Pariuri Speciale Superbet pentru pasionații sporturilor de iarnă!

Săriturile cu schiurile și patinajul artistic, unele dintre cele mai iubite discipline

La jocurile de iarnă 2022, nu mai puțin de 15 sporturi atrag atenția susținătorilor de pe întreg mapamondul, iar săriturile cu schiurile sunt cu siguranță într-un top neoficial al preferințelor.

Weekendul trecut, trambulina normală din centrul sportiv de la Zhangjiakou găzduia un show efervescent ce se încheia cu decernarea medaliilor. Surprinzător sau nu, Ryoyu Kobayashi se impunea și lua aurul, aducând totodată prima medalie pentru Japonia. Topul a fost completat de Manuel Fettner (Austria) și David Kubacki (Polonia).

Astăzi au loc antrenamentele băieților pe trambulina mare. Verifică aici cotele Superbet!

SuperRezultatul lui Kobayashi a venit într-un sezon aproape perfect pentru săritorul japonez. A câștigat Turneul celor Patru Trambuline, unde s-a impus la 3 probe din 4 și a adus primul aur după 50 de ani pentru Japonia la Jocurile de iarnă, trambulina mică. În mod cert că Ryoyu este favorit și pe trambulina mare. Pe 12 februarie va avea loc decernarea medaliilor, iar pe 14 februarie, japonezii au șansa să se impună și pe echipe.

La patinaj artistic masculin, un alt sport iubit de fanii români, medaliile pentru stilul liber se acordă pe 10 februarie. Nathan Chan s-a impus în programul scurt. S-a lăsat purtat de ritmurile melodiei La Boheme a lui Charles Aznavour, a aterizat perfect toate elementele și a stabilit un nou record mondial, punând capăt totodată supremației japonezului Yuzuru Hanyu, campion la jocurile de iarnă din 2018 și 2014.

Surprize din partea românilor și programul următor

Poate că cea mai frumoasă surpriză de la jocurile de iarnă din Beijing a fost evoluția Danei Haralambie la sărituri cu schiurile. Aceasta a obținut, weekendul trecut, locul 19 în prima manșă și a terminat competiția pe locul 25. Astăzi de la ora 14:20, echipajul format din Vasile Marian Gîtlan și Darius Lucian Șerban evoluează în prima manșă a probei de dublu sanie. Weekendul acesta, românii din echipa de bob au programate antrenamentele oficiale.

Găsește-ți inspirația în SuperSocial, singura rețea socială dedicată jucătorilor din România!

#ÎmpreunăSuntemSuper #JocurileDeIarnă #SuperCâștiguri #BileteVerzi