Proba de coborâre de la JO, amânată pentru joi! Care este motivul oficialilor

Marian Popovici   
în Cele mai citite
09/02/2018, 16:22
Proba de coborâre de la JO, amânată pentru joi! Care este motivul oficialilor

UPDATE, 11 februarie / Duminică trebuia să aibă loc proba de coborâre în competiţia de schi alpin. Oficialii au anunţat că proba va fi amânată pentru joi, 15 februarie, din cauza vântului puternic.


Prima probă în care se vor acorda medalii în competiţia de schi alpin este cea de coborâre masculin. care va avea loc duminică, de la ora 04:00, ora României. 

Până acum au avut loc două antrenamente la Pyeongchang, temperaturile fiind perfecte în această perioadă pentru competiţie, vremea fiind extrem de rece, iar zapada este de o calitate foarte bună pentru probele de viteză. 

Osborne-Paradis şi Innerhofer, câştigătorii antrenamentelor 

Manuel Osborne-Paradis a câştigat primul antrenament, fiind urmat în clasament de norvegianul Kjetil Jansrud şi elveţianul Mauro Caviezel. 

În a doua şedinţă de antrenament s-a impus italianul Christoff Innerhofer. Kjetil Jansrud a fost cel mai constant, fiind tot pe locul secund, în timp ce Beat Feuz a încheiat pe locul 3. Cursa pe medalii va avea loc duminică, de la ora 04:00 şi va putea fi urmărită pe Eurosport 1 şi TVR. 

Închide ×