News

Joe Biden, mesaj dur pentru Donald Trump înainte de dezbaterea de la CNN: ”Dacă oamenii care îl cunosc cel mai bine nu pot avea încredere în el…”

Joe Biden l-a atacat dur pentru Donald Trump, înainte de dezbaterea de la CNN. Mesajul postat în online de actualul președinte american.
27.06.2024 | 23:22
Joe Biden mesaj dur pentru Donald Trump inainte de dezbaterea de la CNN Daca oamenii care il cunosc cel mai bine nu pot avea incredere in el
Joe Biden, mesaj tăios pentru Donald Trump înainte de prima dezbatere televizată. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joe Biden a transmis un mesaj dur pentru Donald Trump, rivalul său pentru Casa Albă, înainte de dezbaterea de la CNN din această noapte. Ce a postat candidatul democrat pe conturile sale de socializare.

Joe Biden, mesaj tăios pentru Donald Trump înainte de prima dezbatere televizată

În noaptea de joi spre vineri, la ora 4.00 (ora României) președintele democrat în exercițiu, Joe Biden, şi predecesorul său republican, Donald Trump, se vor confrunta în cadrul unei dezbateri extrem de aşteptate.

ADVERTISEMENT

Va fi prima confruntare televizată din această campanie electorală, una foarte aşteptată de întreaga suflare de pe mapamond. Evenimentul mediatic are loc cu mai puţin de jumătate de an înainte de alegerile prezidențiale.

În ultimele săptămâni, cei doi rivali pentru funcția de la Casa Albă și-au aruncat cuvinte și acuzații grele. Dacă Biden a spus despre Trump că este dezechilibrat şi un pericol pentru democraţie, republicanul îşi acuză adversarul că este senil şi corupt.

ADVERTISEMENT

Cu doar câteva ore până la confruntarea de la CNN, Joe Biden l-a atacat pe contracandidatul său prin intermediul unui mesaj postat online. Președintele SUA a publicat un clip pe Instagram și pe X în care sunt arătați republicani la nivel înalt. E vorba de foști colaboratori de-ai lui Trump. Ei sunt citați când spun că acesta este nepotrivit pentru a reveni la Washington.

Printre aceste voci îl vedem pe fostul vicepreședinte al lui Trump, Mike Pence. El declară că “nu poate, cu bună știință“, să îl susțină pe Trump. De asemenea, fostul consilier la Casa Albă și actualul colaborator CNN, Alyssa Farah Griffin, îl numește pe Trump “nepotrivit pentru a fi președinte“.

ADVERTISEMENT

Dacă oamenii care îl cunosc cel mai bine pe Donald Trump nu pot avea încredere în el, nici poporul american nu poate avea“, a spus și directorul de comunicare al campaniei lui Biden, Michael Tyler. “Îl putem opri și o vom face prin realegerea lui Joe Biden“, adaugă el.

Ce spun sondajele de opinie din SUA

În ultimele luni, cei doi politicieni, cei mai în vârstă candidaţi la preşedinţia SUA, au fost la egalitate în sondajele de opinie naţionale, cu mai puțin de cinci luni înainte de alegerile din 5 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Recent, au existat mici schimbări. Astfel, conform unui sondaj național Fox News, din luna mai, s-a înregistrat o schimbare de 3 puncte în cursa prezidențială. Dacă Trump a fost în față cu un procent în mai, acum Biden este în creștere: 50%-48%, anunță postul TV.

ADVERTISEMENT