News

Joe Biden, o nouă gafă de proporții. A vrut să salute pe cineva, dar era singur pe scenă

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, o nouă gafă de proporții. Omul numărul 1 de la Casa Albă a vrut să salute pe cineva, dar era singur pe scenă
16.04.2022 | 11:52
Joe Biden o noua gafa de proportii A vrut sa salute pe cineva dar era singur pe scena
Joe Biden, o nouă gafă de proporții în timpul unui discurs. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Joe Biden a devenit abonat la gafe de proporții. O nouă pățanie a președintelui Statelor Unite ale Americii a făcut înconjurul lumii, aceasta fiind comentată de toți analiștii.

Joe Biden, gafă de proporții

Concret, după un discurs la Universitatea din Carolina de Nord, preşedintele SUA a rămas cu mâna în aer câteva secunde, ca şi când încerca să dea mâna cu cineva.

ADVERTISEMENT

Doar că, nimeni nu se afla prin preajma liderului de la Washington în acel moment. Nimeni, nimeni.

De altfel, nici măcar cei din public nu erau suficient de aproape de şeful de stat, ca să salveze situaţia.

Drept pentru care imaginile au ajuns virale pe reţelele sociale. Mai mult decât atât, experții au început să îşi pună întrebări şi despre sănătatea mintală preşedintelui american.

ADVERTISEMENT

Îi merge însă bine de tot lui Biden pe alte planuri. Preşedintele american, adică cel care a promis cea mai mare transparenţă financiară, şi soţia sa Jill Biden au declarat venituri de puţin peste 600.000 de dolari la administraţia fiscală federală pentru anul 2021.

Cuplul prezindenţial a declarat 610.702 dolari şi a plătit 150.439 de dolari impozit pe venit, adică o cotă de impozitare de 24,6%, detaliază executivul american.

ADVERTISEMENT

Publicându-şi declaraţiile fiscale, preşedintele şi soţia sa – prima-doamnă este profesor universitar – au reînnoit o tradiţie ce datează din anii 1970 şi care fusese întreruptă de precedentul preşedinte, republicanul Donald Trump.

Vice-preeşdintele Kamala Harris şi soţul ei, Doug Emhoff, au declarat venituri anuale de 1,6 milioane de dolari în 2021 la administraţia fiscală federală şi au plătit un impozit de 523.371 de dolari, adică o cotă de 31,6%

ADVERTISEMENT
Tags: