News

Joe Biden și-a fracturat piciorul în timp ce se juca cu câinele familiei. Mesaj din partea lui Trump

30.11.2020 | 09:21
Joe Biden sia fracturat piciorul in timp ce se juca cu cainele familiei Mesaj din partea lui Trump
ADVERTISEMENT

Președintele SUA, Joe Biden, a alunecat în timp ce se juca cu câinele său Major și are fracturi de stres la oasele tarsiene.

Potrivit medicului său personal, Kevin O’Connor, Joe Biden are fracturată talpa și va trebui să poarte o orteză specială timp de mai multe săptămâni.

ADVERTISEMENT

Cu tote că radiografia inițială nu a indicat nicio fractură, investigațiile suplimentare au confirmat diagnosticul.

Joe Biden și-a fracturat piciorul în timp ce se juca cu Major

Biroul lui Joe Biden anunțase că președintele și-a luxat glezna sâmbătă în timp ce se juca cu câine,e după care a fost examinat de un specialist din Newark, Delaware.

ADVERTISEMENT

Surprinzător pentru unii, Donald Trump a postat pe Twitter un mesaj de susținere pentru Biden. „Fă-te bine repede!”, a scris Trump, alături de un filmuleț care-l prezintă pe Biden șchiopătând.

Joe Biden are 78 de ani împliniți în noiembrie și este considerat cel mai bătrân președinte din istoria SUA în ianuarie 2021, în momentul în care va prelua oficial președinția.

ADVERTISEMENT

Sănătatea președintelui va fi un motv de dispută între democrați și republicani, însă echipa sa a făcut public un raport prin care arată că fostul vicepreședinte e sănătos și apt pntru a-și asuma funcția de președinte.

Champ și Major, câinii lui Joe Biden

Deși s-a accidentat jucându-se cu Major, Joe Biden mai are un câine, botezat Champ. Cei doi ciobănești germani au ajuns la Casa Albă cu mare fast, fiind iubiți de fanii lui Biden.

ADVERTISEMENT
Cei doi câini ai familiei Biden
Cei doi câini ai familiei Biden

„Poate că sunt puţin părtinitor, dar cred că Champ şi Major ar fi nişte super Primi-Câini la Casa Albă!”, a scris Biden pe Instagram.

Donald Trump, spre deosebire de ceilalți președinți, nu a avut niciodată un câine, lucru care se poate să-l fi costat electoral, conform specialiștilor.

Champs este alături de familia Biden din 2006, însă Major a fost adoptat dintr-un adăpost în 2018, fiind primul câine „maidanez” care ajunge la Casa Albă.

 

ADVERTISEMENT