Fotbal international

Joe Hart nu va prinde lotul Angliei! Înlocuit cu un portar retrogradat din Premier League

15.05.2018 | 16:16
Joe Hart nu va prinde lotul Angliei! Înlocuit cu un portar retrogradat din Premier League
Gareth Southgate l-a anunțat pe portarul Joe Hart că nu-l va convoca în lotul Angliei pentru Cupa Mondială

Portarul echipei West Ham United, Joe Hart, nu va prinde lotul Angliei pentru turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, selecţionerul Gareth Southgate preferând să convoace un goal-keeper care a retrgradat din Premier League.

Potrivit cotidianului britanic Daily Express, Gareth Southgate l-a sunat, luni, pe Joe Hart, 75 de selecții, şi i-a comunicat vestea că va rata al cincilea turneu final al unei competiţii importante din carieră.

Joe Hart nu a mai prins lotul Angliei din noiembrie

Hart, în vârstă de 30 de ani, a jucat ultima oară pentru naţională în noiembrie, într-un amical cu Brazilia, dar de atunci Southgate i-a preferat pe Jordan Pickford (Everton) şi Jack Butland (Stoke City). Fără meciuri în națională, Nick Pope (Burnley) ar urma să fie al treilea portar din lot, la turneul final.

Vara trecută, Manchester City l-a împrumutat un sezon pe Joe Hart la formaţia West Ham United. Însă fostul coechipier al lui Costel Pantilimon nu a avut un sezon prea reuşit, fiind folosit doar în jumătate din meciurile disputate de West Ham în Prmier League.

Gareth Southgate va anunţa, miercuri, lotul de 23 de jucători pentru competiţia din această vară. Anglia se află în grupa G la Cupa Mondială din Rusia, alături de selecționatele din Belgia, Panama și Tunisia.

La ultimul meci jucat în naționala Angliei, la 14 noiembrie 2017, Joe Hart a ținut poarta închisă în meciul amical cu Brazilia de pe Wembley, scor 0-0

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri