Life

Joe Lando împlinește 60 de ani. Cum arată astăzi celebrul Sully din “Dr. Quinn”

Celebrul Joe Lando împlinește, pe data de 9 decembrie, vârsta de 60 de ani. Iată cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Byron Sully în ”Dr. Quinn”.
08.12.2021 | 18:39
Joe Lando implineste 60 de ani Cum arata astazi celebrul Sully din Dr Quinn
Joe Lando, alias Byron Sully, împlinește 60 de ani. Sursă foto: Instagram. Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Serialul american ”Dr. Quinn”, difuzat între ianuarie 1993 și mai 1998, a adus pe micul ecran mulți actori, care astăzi sunt apreciați de lumea întreagă. Printre protagoniștii serialului se numără și Joe Lando.

Joe Lando, Sully din ”Dr. Quinn”, împlinește 60 de ani

Cel care i-a dat viață personajului Byron Sully s-a transformat total de-a lungul anilor, iar acum, când mai este doar o zi până când actorul împlinește vârsta de 60 de ani, imaginea sa este alta.

ADVERTISEMENT

Dacă în trecut, fanii îl cunoașteau după pletele sale, zâmbetul larg  și siluetă atletă, acum, Joe a încărunțit, a renunțat la freza de altădată, însă și-a păstrat chipul zâmbitor și pofta de viață.

Cu ocazia zilei sale de naștere care se apropie cu pași repezi, celebrul actor de peste hotare a avut parte de o revedere emoționantă.

ADVERTISEMENT

Colegii din ”Dr. Quinn” l-au sărbătorit în avans pe Joe Lando

Distribuția serialului ”Dr. Quinn” s-a reunit și a petrecut în cinstea celui cunoscut încă drept Byron Sully. Alături de cel care își serbează pe 9 decembrie ziua de naștere au fost Jason Adams, William Shickley și Jane Seymour.

Cei din urmă, după întâlnirea care le-a adus aminte de vremurile ce au pus, i-au transmis public lui Joe câte un mesaj aniversar de suflet.

ADVERTISEMENT

”Chiar și după atâția ani, ei au grijă de mine. Inima mea este plină după ce am petrecut timp cu acești oameni minunați. William Shickley, Jason Adams și cu mine ne-am reîntâlnit să-l aniversăm mai devreme pe Joe (Sully din Dr. Quinn, n.r.). 60 e după colț”, a scris Jane Seymour pe Instagram.

Actorii din serialul ”Dr. Quinn”
Jane Seymour, mesaj de suflet pentru Joe Lando. Sursă foto: Instagram

 

De asemenea, William Shockley, cel care a ajuns și el să se apropie de schimbarea prefixului, având acum 58 de ani, a scris un mesaj pentru fostul său coleg de serial.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a dat uitării anii petrecuți pe platourile de filmare, ba chiar, Joe a rămas în continuare pentru el un camarad de nădejde, pe care-l numește, simplu, ”frate”.

William Shickley și Joe Landon îmbrățișați
William Shickley, mesaj aniversar pentru Joe Landon. Sursă foto: Instagram

 

”La mulți ani, Joe Lando, prietenul meu, fratele meu, tovarășul meu din anii petrecuți pe platourile de filmare de la Dr. Quinn. Acum, după aproape 30 de ani, am înțeles că mai mult decât orice cel mai minunat cadou al vieții este timpul pe care l-am petrecut împreună”, a fost mesajul lui Wiliam Shockley pentru sărbătoritul zilei de mâine.

ADVERTISEMENT