ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Nu ne gîndim la derby-ul cu Bayern, doar Steaua contează”

Joel Matip, fundaşul lui Schalke, a ţinut să precizeze pe site-ul oficial al clubului că întreaga atenţie a “minerilor” se îndreaptă către meciul cu Steaua, programat miercuri, de la ora...
Autor: Roxana Brănişteanu | 16.09.2013 | 19:20
“Nu ne gîndim la derby-ul cu Bayern, doar Steaua contează”

Joel Matip, fundaşul lui Schalke, a ţinut să precizeze pe site-ul oficial al clubului că întreaga atenţie a “minerilor” se îndreaptă către meciul cu Steaua, programat miercuri, de la ora 21:45, în direct pe Digi Sport 1 şi LiveText pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Titular în toate cele şapte meciuri oficiale disputate de Schalke în acest sezon, Matip spune că el şi colegii săi nu se gîndesc la derby-ul cu Bayern din weekend, ci caută să pornească în Liga Campionilor cu o victorie.

“Toţi fotbaliştii visează să ajungă la acest nivel. Am muncit un sezon întreg pentru a juca în Liga Campionilor. E o senzaţie incredibilă să auzi imnul acestei competiţii. La ora meciului, o să ştim exact ce avem de făcut împotriva acestui adversar. Sîntem încrezători că vom debuta cu o victorie. Nu ne gîndim la derby-ul cu Bayern. Pentru noi, doar Steaua contează în momentul de faţă”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!