Johanna Konta, ieşire nervoasă după ce a pierdut finala de la Nottingham: “Ascultă-mă bine!” Video

Irina Aldea   
în Tenis
18/06/2018, 10:57
Johanna Konta, ieşire nervoasă după ce a pierdut finala de la Nottingham: “Ascultă-mă bine!” Video GALERIE FOTO
Johanna Konta, ieşire nervoasă după finala pierdută la Nottingham. Video

Jucătoarea britanica Johanna Konta a recurs la un gest lipsit de fair-play după ce a pierdut finala turneului pe iarbă de la Nottingham.

Tenismena britanică a fost învinsă în finală de Ashleigh Barty, iar la finalul meciului a refuzat să dea mâna cu arbitrul de scaun. Mai apoi, Konta a părăsit nervoasă terenul şi a fost convinsă cu greu să revină la ceremonia de premiere.

Supărarea britanicei a pornit de la un punct pierdut în setul secund, pe care arbitrul de scaun i l-a dat lui Barty. Konta s-a dus furioasă către arbitrul de scaun şi i-a reproşat decizia. “Ascultă-mă bine! Iei nişte decizii care ne afectează vieţile! Înţelegi asta? Înţelegi cu adevărat asta?”, i-a spus Konta arbitrului de scaun.

Nervii nu au ajutat-o. Konta a pierdut finala

În cele din urmă, Konta a pierdut meciul cu 3-6, 6-3, 4-6 şi a părăsit terenul cu capul plecat. Favorita 1 şi locul 17 WTA a învins-o pe Konta în trei seturi după 2 ore şi 6 minute de joc. Konta era favorita numărul 4 în Anglia, un turneu WTA dotat cu premii în valoare de peste 225.000 de dolari. Nicio britanică nu a mai câştigat un turneu din Regatul Unit în ultimii 37 de ani.

Închide ×