Sporturi

Johanna Konta, speriată de meciul cu Simona Halep: “Toate suprafeţele sunt bune pentru ea!”

06.05.2019 | 12:35
Johanna Konta speriata de meciul cu Simona Halep Toate suprafetele sunt bune pentru ea

Johanna Konta a vorbit despre partida cu Simona Halep de la WTA Madrid 2019. Simona Halep, locul 3 în clasamentul WTA, se află săptămâna aceasta în Capitala Spaniei, acolo unde evoluează în cadrul turneului de la Madrid, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 7,021,128 de dolari. Competiţia organizată la Caja Magica, se desfăşoară în perioada 4-11 mai. Campioana en-titre este Petra Kvitova.

Johanna Konta se teme de meciul cu Simona Halep de la Caja Magica

Simona Halep s-a calificat în turul secund la Madrid după ce a învins-o în minimul de seturi pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4, după o oră şi 16 minute de joc. În continuare, fostul lider mondial o va întâlni pe Johanna Konta, locul 41 WTA, care a trecut în primul tur de americanca Alison Riske, scor 6-4, 6-1, după o oră şi 15 minute de joc. Deşi a obţinut o victorie de moral, jucătoarea din Marea Britanie se teme de duelul cu Halep.

“Nu am mai jucat cu ea de ceva timp, dar zgura este o suprafaţă foarte bună pentru Simona. De fapt, toate suprafeţele sunt bune pentru ea. Este o jucătoare grozavă, a fost numărul 1 în lume şi o câştigătoare de Grand Slam, plus că iubeşte să joace la Madrid. Va fi o mare provocare, dar abia aştept să joc cu ea”, a declarat Johanna Konta la conferinţa de presă de la Madrid.

Johanna Konta a vorbit despre partida cu Simona Halep de la WTA Madrid 2019

Simona Halep – Johanna Konta se va disputa marţi la Madrid

Partida dintre Simona Halep şi Johanna Konta va fi programată la Madrid marţi, la o oră pe care organizatorii iberici o vor anunţa în decursul zilei de azi. Cele două s-au mai întâlnit până în prezent de şase ori, scorul fiind egal, 3-3. Ultima lor confruntare a avut loc în 2017, la competiţia de la Cincinnati. Atunci, Simona s-a impus în minimul de seturi, scor 6-4, 7-6.