Life

John Goodman, alias Fred Flintstone, a slăbit 91 de kilograme și e de nerecunoscut. Așa arată acum!

Actorul John Goodman (69 ani) , alias Fred Flintstone, așa cum este cunoscut de lumea întreagă, a pierdut 91 de kilograme și continuă să slăbească. Transformarea sa este uimitoare.
07.12.2021 | 19:23
John Goodman alias Fred Flintstone a slabit 91 de kilograme si e de nerecunoscut Asa arata acum
ADVERTISEMENT

Cel care a făcut istorie din 1988 și până în 1997 în serialul de comedie ”Roseanne”, John Goodman, în vârstă de 69 de ani, se prezintă acum în fața fanilor cu o altă imagine.

John Goodman a slăbit peste 90 de kilograme

Actorul care i-a dat viață lui Fred Flintstone a pierdut peste 90 de kilograme și nu vrea să se oprească aici, tocmai de aceea, pentru a câștiga lupta cu greutatea sa, vedeta și-a angajat și un instructor sportiv personal care să aibă grijă de sănătatea și imaginea sa. Astfel că acum, față de cum l-au cunoscut fanii pe micile ecrane, John Goodman are o nouă înfățișare.

ADVERTISEMENT

Deși inițial, în urma unei diete stricte, vedeta de peste hotare spune că a pierdut în jur de 27-30 de kilograme în doar trei luni, dar că a revenit în scurt timp la greutatea inițială, de data aceasta, și-a dorit să pornească pe drumul schimbării cu pași mici, dar siguri.

”Mișcarea și exercițiile mă ajută”

”În vremurile de demult, în trei luni reușeam să slăbesc 27-30 de kilograme, dar apoi, după ce mă răsplăteam pentru reușită, reveneam la vechile mele obiceiuri și implicit la greutatea mea.

ADVERTISEMENT

De data aceasta am vrut să o iau încet. Mișcarea și exercițiile mă ajută. Am ajuns la vârsta la care nu mai pot avea greutatea aceea”, a spus John Goodman, conform Daily Mail.

Pe lângă faptul că acum a introdus în rutina sa zilnică și un program bine definit de exerciții sportive, din 2018, actorul John Goodman a renunțat și la a consuma alcool.

ADVERTISEMENT

Actorul a renunțat la alcool și este atent la ce mănâncă

”Practic am controlat ce am băut. Nu aveam nevoie de alcool oricum”, a mai comentat cel care i-a dat viață lui Fred Flinstone.

De ani de zile, de când se luptă cu kilogramele în plus, dar și de când a reușit să iasă învingător din această ”bătălie”, John Goodman ocupă prima pagina a tabloidelor de peste hotare, primind laude pentru transformarea sa fizică.

ADVERTISEMENT

În 2010, actorul spunea că vrea să trăiască mai bine, tocmai de aceea își dorește să fie atent la ce va mânca în continuare. Șase ani mai târziu, într-un show TV, Goodman a mai făcut și alte mărturisiri.

„Vreau să îmi schimb stilul de viață, dar o fac cu pași mici pentru că este un proces ce va dura pentru tot restul vieții mele. Pentru că te uiți mereu în oglindă și spui că trebuie să te ocupi de ceea ce vezi”, a mai adăugat actorul din ”Roseanne”.

ADVERTISEMENT