John Isner, al patrulea jucător din istorie care trece de 10.000 de aşi în carieră! Vezi clasamentul

Gabriel Esanu   
in Sporturi
14/04/2018, 13:35
John Isner, al patrulea jucător din istorie care trece de 10.000 de aşi în carieră! Vezi clasamentul

Isner a reuşit nu mai puţin de 28 de aşi contra lui Johnson, performanţă prin care depăşeşte bariera de 10.000 de aşi în întreaga carieră. S-a oprit, pentru moment, la 10.009. Depăşirea lui Goran Ivanisevic (10.131) ar fi un obiectiv cu siguranţă realizabil pentru Isner, pentru a urca pe podium în acest clasament.

Croatul Ivo Karlovic conduce detaşat ierarhia celor mai buni oameni la serviciu, cu nu mai puţin de 12.622 de aşi în întreaga sa carieră. Roger Federer este pe locul doi, cu 10.463 de aşi. Doar cei patru au reuşit până acum să ajungă la cinci cifre pentru numărul aşilor.

Ivo Karlovic, 88 ATP, îşi va mări, cu siguranţă, avansul în această seară. Are meci în semifinalele de la Houston, turneu pe zgură, împotriva americanului Tennys Sandgren, locul 56. În cealaltă semifinală se vor duela Johnson şi Fritz.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×