Sporturi

John McEnroe, declaraţie surprinzătoare la Wimbledon 2018: “Ar fi numărul 1 în lume, dar îi este frică”

Autor: Irina Aldea | 13.07.2018 | 15:58
John McEnroe, declaraţie surprinzătoare la Wimbledon 2018: "Ar fi numărul 1 în lume, dar îi este frică"

John McEnroe, în vârstă de 59 de ani, a făcut la Wimbledon o declaraţie surprinzătoare despre Nick Kyrgios, australianul clasat pe locul 18 ATP.

Fostul lider mondial din ATP, de 7 ori campion la simplu în turneele de Grand Slam, a dezvăluit cine are talentul şi abilităţile de a răsturna ierarhiile în tenis şi de a fi, detaşat, numărul unu mondial, dar şi aspectul care îl opreşte din această ascensiune vertiginoasă. Americanul este convins că Nick Kyrgios (23 ani) are toate armele pentru a fi cel mai bun tenismen al lumii. Australianul este limitat din pricina fricii de eşec, susţine McEnroe.

Îi este frică să intre în luptă. Îi este frică să dea tot ce are mai bun şi să nu fie de ajuns. Asta este problema lui Nick Kyrgios. Nu este singurul care are această problemă. Mulţi au această problemă. De aceea îl admir pe Rafael Nadal atât de mult. El joacă fiecare punct ca şi cum ar fi ultimul pe care îl va mai juca. Este o calitate extraordinară. Nick Kyrgios este om. Este chiar un băiat bun. Este un bun membru de echipă. Îi este frică însă să se expună, iar ceilalţi jucători se bucură, pentru că altfel, tipul ăsta ar fi… ar fi numărul unu în momentul ăsta. Este păcat, a declarat McEnroe.

John McEnroe: “Ar fi numărul 1 în lume, dar îi este frică”

Nick Kyrgios a părăsit turneul de la Wimbledon în turul al treilea, fiind învins de japonezul Kei Nishikori, locul 28 ATP. Australianul trecuse la All England Club de Istomin în primul tur, iar în turul al doilea de Haase, locul 43 ATP. Totul despre turneul de tenis de la Wimbledon 2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!