Stiri sportive

John McEnroe, reacție furibundă după Halep – Serena: “Ăsta nici măcar n-a fost un meci”

Autor: Marian Popovici | 13.07.2019 | 22:49
John McEnroe, reacție furibundă după Halep - Serena:
John McEnroe, reacție furibundă după Halep - Serena Ăsta nici măcar n-a fost un meci

Simona Halep a învins-o pe Serena Williams cu 6-2, 6-2 și a cucerit al doilea ei titlu de Grand Slam după Roland Garros 2018. Campioana noastră a dominat autoritar confruntarea de la All England Club și a reușit să își mai îndeplinească un vis din carieră. 

John McEnroe, reacție furibundă după Halep – Serena: “Ăsta nici măcar n-a fost un meci”

Fostul mare jucător american, John McEnroe, a avut o declarație superbă la adresa Simonei Halep și a spus că nu se aștepta ca Serena să fie dominată atât de clar: “Halep este evident o sportivă formidabilă şi, în această etapă a carierei sale, sportiva mai bună. Nu am crezut însă că o va intimida pe Serena Williams atât de mult cum a făcut-o astăzi.

Halep a dominat-o total. Nici măcar nu a fost un meci. Doar de câteva ori într-o viaţă simţi că îţi iese atât de uşor şi aşa s-a întâmplat acum. Halep se mişcă mai bine decât oricare jucătoare de pe circuit.

Nu ştiu de ce a crezut că nu poate juca bine pe iarbă. Poate că i-a trebuit ceva timp ca să găsească soluţia. Astăzi a fost cel mai bun meci din cariera ei şi tocmai a învins-o pe Williams în 55 de minute”, a declarat John McEnroe conform BBC.

John McEnroe, reacție furibundă după Halep - Serena Ăsta nici măcar n-a fost un meci
John McEnroe, reacție furibundă după Halep – Serena Ăsta nici măcar n-a fost un meci during their women’s singles final match on day twelve of the 2019 Wimbledon Grand Slam tennis tournament at the All England Lawn Tennis and Croquet Club. Photo: Adam Davy/PA Wire/dpa

Simona Halep a primit și titlul de membru pe viață al All England Club, care se acordă tuturor câștigătorilor de la Wimbledon, pe lângă cecul de 2,9 milioane de euro și cele 2000 de puncte WTA.

  • 1 set a pierdut Halep la Wimbledon 2019
  • 3 erori neforțate a făcut Simona Halep 

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!