Simona Halep

John McEnroe remarcă schimbarea de atitudine la Simona Halep: “Vechea Halep ar fi reacționat diferit” Ce a spus Simo

Autori: Marian Popovici, Vlad Roşca | 11.07.2019 | 19:11
John McEnroe remarcă schimbarea de atitudine la Simona Halep:
John McEnroe remarcă schimbarea de atitudine la Simona Halep Vechea Halep ar fi reacționat diferit

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Wimbledon, după ce a învins-o cu 6-1, 6-3 pe Elina Svitolina. A fost un meci dominat autoritar de campioana noastră, în condițiile în care a cedat o singură dată pe propriul serviciu și în setul secund a pierdut doar un punct pe propria servă.


UPDATE, 19:11. Simona Halep a comentat pentru FANATIK afirmațiile lui John McEnroe care spunea că “vechea Halep ar fi reacționat diferit în momentele de presiune”: “Este un mare plus, mai ales că am mai mare încredere în mine şi mă simt stăpână pe mine şi pe jocul meu, să nu mai intru în panică şi să câştig meciurile importante. Presiunea a fost enormă, pentru că meciurile împotriva ei au fost grele mereu şi m-a bătut de câteva ori. Am ştiut că trebuie să stau puternică şi faptul că am reuşit să fac acest lucru mă face să fiu fericită de acest lucru”, a spus Halep pentru FANATIK.


John McEnroe remarcă schimbarea de atitudine la Simona Halep: “Vechea Halep ar fi reacționat diferit”

Fostul mare campion american, John McEnroe, a remarcat o schimbare de atitudine la Simona Halep, care nu a intrat în panică în momentele de dificultate și a reușit să își ducă dominarea de la un capăt la celălalt al meciului:

“Svitolina a fost foarte înghesuită la început, a mărit ritmul și a pus-o în dificultate pe Halep un pic. Vechea Halep ar fi reacționat diferit, dar ea s-a adunat și acum pare că are mare încredere în ea. Nu se panichează la fel de repede și mișcarea ei este foarte bună pe iarbă”, a spus McEnroe.

John McEnroe remarcă schimbarea de atitudine la Simona Halep Vechea Halep ar fi reacționat diferit
John McEnroe remarcă schimbarea de atitudine la Simona Halep Vechea Halep ar fi reacționat diferit

În ultimul act, Simona Halep joacă împotriva învingătoarei din meciul Serena Williams – Barbora Strycova. Campioana noastră are 5 finale în turneele de Grand Slam și s-a impus până acum la Roland Garros 2018. În acest moment, singurul Grand Slam la care nu a jucat finala este US Open.

  • 18 titluri WTA are Simona Halep în carieră
  • 5 finale de Grand Slam are Simona Halep 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!