Sporturi

John McEnroe susţine că Donald Trump i-a oferit un milion de dolari pentru a juca un meci cu una dintre surorile Williams

Autor: Irina Aldea | 11.05.2018 | 13:51
John McEnroe susţine că Donald Trump i-a oferit un milion de dolari pentru a juca un meci cu una dintre surorile Williams
John McEnroe a refuzat un milion de dolari de la Donald Trump

Fostul mare tenismen John McEnroe a dezvăluit că Donald Trump i-a oferit 1 milion de dolari pentru a disputa un meci cu una dintre surorile Williams.

Potrivit spuselor lui McEnroe, episodul s-a petrecut înainte ca Trump să ajungă preşedinte, într-un moment în care surorile Williams susţineau că pot învinge orice bărbat şi erau sigure că au forţa necesară pentru a reuşi o asemenea “ispravă”.

“Am primit la un moment dat un plic de la Donald Trump pe vremea când nu era încă preşedinte. Am refuzat. Nu am avut niciodată dorinţa astea de a juca împotriva unei femei”, a  mărturisit John McEnroe, potrivit Fox News.

Copiii lui John McEnroe, de partea surorilor Williams

McEnroe a mai spus că nici măcar cei din familia sa nu erau convinşi că poate câştiga un meci cu una dintre surorile Williams. “Fata mea mi-a spus că nu crede că o pot învinge pe Serena. Dumnezeule, nici măcar copiii mei nu erau de partea mea”, s-a amuzat McEnroe. Surorile Williams au susţinut că pot învinge orice bărbat într-un moment în care luptau pentru egalitatea premiilor în tenis.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!