Premier League

John Stones, internaţionalul englez de la Manchester City, acuzat că îşi spionează fosta soţie

20.05.2020 | 09:31
John Stones internationalul englez de la Manchester City acuzat ca isi spioneaza fosta sotie
ADVERTISEMENT

Tabloidul The Sun dezvăluie faptul că internaţionalul englez John Stones va trebui să ofere explicaţii Poliţiei, fiind acuzat de fosta soţie că ar continua să o spioneze.

Stones a fost cel care părăsit fostul domiciliu conjugal

Stones, 25 de ani, a decis să pună punct căsătoriei sale cu Millie Savage şi după divorţ el a fost cel care a părăsit domiciliul unde locuiseră amândoi, lăsând casa fostei soţii.

ADVERTISEMENT

Însă în casă existau camere de supraveghere şi Stones ar fi spionat-o pe Millie, informând-o chiar că ştie tot ce se petrece, cine intră şi cine iese, fapt care a stresat la maxim femeia.

John Stones și Millie Savage, pe vremea când totul era lapte și miere între ei

Fosta soţie a apelat la ajutorul Poliţiei

Care, pentru a pune capăt acestei situaţii, a decis să apeleze la ajutorul oamenilor legii, singurii capabili să îl oblige pe Stones să pună stop acestor practici.

ADVERTISEMENT

„Millie se simțea urmărită. John s-a mutat de acolo după ce s-au despărțit, însă încă se putea conecta la sistemul de camere de supraveghere.

John o teroriza cu mesaje

Mai mult, Millie primea mesaje prin care i se dădea de înțeles că John știe ce se întâmplă acolo, știa cine vine, cine pleacă și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

S-a simțit monitorizată și a apelat la ajutorul Poliției în ceea ce privește mesajele”, a declarat o sursă apropiată femeii, conform The Sun.

Ar fi fost afectat de divorţ

John Stones costă acum 36 de milioane de euro, conform Trasfermarket, costa sa fiind în scădere după ce jucătorul a avut evoluţii mai puţin reuşite în tricoul lui Manchester City.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul venit la City de la Everton a făcut parte din lotul Angliei la turneul final al CM din Rusia, fiind chiar unul dintre jucătorii de bază pentru selecţionerul Gareth Southgate. Unele voci susţin că jocul mai puţin reuşit al internaţionalului englez s-ar datora şi faptului că acesta ar fi fost afectat de divorţ. Stones l-a supărat de mai multe ori pe antrenorul Pep Guardiolacomiţând greşeli surprinzătoare, de care au profitat adversarii lui City.

  • 55,6 milioane de euro a plătit Manchester City în august 2016 pentru a-l transfera pe John Stones de la Everton
ADVERTISEMENT