Fotbal international

John Terry a plecat de la Aston Villa! ”A jucat rolul unui căpitan adevărat”

31.05.2018 | 08:30
John Terry a plecat de la Aston Villa A jucat rolul unui capitan adevarat

Legendarul fundaș englez John Terry a plecat de la Aston Villa, după ce gruparea din Birmingham a ratat promovarea în Premier League, fiind învinsă de Fulham în finala barajului din Championship.

”John este un lider adevărat şi a fost tot ce speram, şi mai mult. Extrem de popular şi influent în vestiar, a jucat rolul unui căpitan adevărat, creând legătura incredibilă pe care jucătorii o au cu suporterii”, se arată pe site-ul oficial al clubului englez.

După un sezon la Aston Villa, John Terry ar putea ajunge în SUA sau China

John Terry era legitimat la Aston Villa din iulie 2017. Anterior, fundașul în vârstă de 37 de ani a jucat la Chelsea Londra în perioada 1998-2017, cu excepția unei mici perioade în anul 2000 când a fost împrumutat la Nottingham Forest.

Fundașul John Terry a decis să plece de la Aston Villa după ratarea promovării în Premier League
Fundașul John Terry a decis să plece de la Aston Villa după ratarea promovării în Premier League

Aston Villa a încheiat ediţia 2017/2018 a ligii secunde din Anglia pe locul patru şi a jucat apoi la baraj pentru a obţine promovarea în Premier League, dar a pierdut finala play-off-ului, scor 0-1 cu Fulham.

Chiar dacă ar fi vrut să continue la Aston Villa, acest lucru era imposibil pentru că echipa nu își mai permitea să îi plătească salariul de aproape 70.000 de euro pe săptămână. Ratarea promovorii este un adevărat dezastru pentru Villa. În vistieria clubului ar fi intrat aproape 200 de milioane de euro dacă ar fi promovat, astfel că și-ar fi permis nu doar să plătească salariile jucătorilor, dar să și facă transferuri pentru Premier League.

John Terry este devastat după ce echipa sa a ratat promovarea pe prima scenă a fotbalului englez cu Aston Villa și ar putea ajunge în  SUA sau China, unde ar juca pe sume importante de bani.

Tags: