Încă o legendă de la Hollywood acuzată de hărtuire sexuală! Actorul este acuzat de un bărbat!

Incidentul ar fi avut loc în anul 2000, când actorul a vrut să se bucure de un masaj, dar şi de maseur! Tânărul a chemat poliţia, dar actorul s-a făcut nevăzut.
14.11.2017 | 15:14
Inca o legenda de la Hollywood acuzata de hartuire sexuala Actorul este acuzat de un barbat

Încă un nume greu de la Hollywood se clatină, după acuzaţii de hărţuire sexuală! celebrul John Travolta a fost acuzat de hărţuire sexuală de un maseur angajat la un hotel din Palm Springs, care la momentul incidentului avea vârsta de 21 de ani, acesta făcând o plângere penală împotriva actorului, informează RadarOnline.com.

Potrivit unui raport al poliţiei, care a fost obţinut de RadarOnline.com, actorul, în vârstă de 63 de ani, adept al scientologiei, l-ar fi hărţuit pe bărbat în timpul unei şedinţe de masaj ce a avut loc la o oră târzie. Incidentul ar fi avut loc pe 15 februarie 2000, la un hotel din Palm Springs, unde Travolta ar fi cerut un masaj, spa-ul fiind deschis exclusiv pentru actor după miezul nopţii.

John Travolta, acuzat de hărţuire sexuală de un bărbat angajat la un hotel

Actorul ar fi atins fundul dezgolit al bărbatului, i s-ar fi expus indecent şi ar fi făcut comentarii obscene despre fantezii homosexuale. Potrivit plângerii, Travolta şi-ar fi înlăturat de mai multe ori prosopul, dezgolindu-şi fundul, iar după ce maseurul i-ar fi administrat un tratament pentru piele, acesta i-ar fi spus că ”este foarte atrăgător” şi că l-a ”emoţionat”.

Apoi, actorul i-ar fi cerut maseurului să i se alăture în saună, ca să ”nu fie singur”. După ce i-a fost acceptată solicitarea, John Travolta ar fi rămas complet gol şi s-ar fi oferit să îi demonstreze bărbatului tehnicile de masaj pe care el le preferă.

După ce maseurul s-a aşezat pe abdomen, Travolta i-ar fi pus mâna sub prosop şi ar fi început să îi maseze partea interioară a unei coapse, după care i-ar fi masat fesele. Potrivit plângerii, simţindu-se inconfortabil, maseurul a plecat, dar a fost urmărit de John Travolta, care i-a oferit să îi săpunească spatele în timpul duşului.

John Travolta, acuzat de hărţuire sexuală, a fugit din hotel

În timp ce maseurul îşi strângea echipamentul deja instalat în camera lui Travolta, unde ar fi trebuit să continue masajul, actorul i-ar fi pus acestuia mai multe întrebări indecente, cerându-i să îi spună ce ar face dacă ar întreţine relaţii sexuale cu un alt bărbat, astfel încât să aibă la ce să viseze.

Ofiţerul Mark Peters, care a ajuns la hotel pentru a realiza o investigaţie în urma plângerii maseurului, a notat faptul că bărbatul a declarat că nu i-a făcut avansuri lui Travolta şi nu a spus nimic care să îi încurajeze comportamentul. Până la sosirea ofiţerului, John Travolta nu se mai afla în hotel.

Ofiţerul a precizat că nu au existat martori, iar cazul a fost închis, Mark Peters sfătuind tânărul să vorbească cu un avocat de drept civil. O referire la acest incident există în jurnalele fostului manager al actorului, Jonathan Krane, care a decedat în august 2016. El a scris cum i-a spus lui John Travolta să ”părăsească imediat hotelul” şi cum le-a spus reprezentanţilor hotelului că era în interesul lor să îl determine pe angajatul lor să renunţe la acuzaţii şi să convingă poliţia să nu desfăşoare o anchetă, pentru că a fost vorba doar de o neînţelegere.


Starul american a fost nominalizat de două ori la premiile Oscar – pentru rolurile din ”Saturday Night Fever” şi ”Pulp Fiction” – şi a câştigat un Glob de Aur pentru evoluţia sa din pelicula ”Un mafiot la Hollywood/ Get Shorty”.