Life

Johnny Depp a fost ovaționat minute în șir la Festivalul de la Cannes 2023! Parada vedetelor, impresionantă

La Festivalul de la Cannes 2023, Johnny Depp a fost în centrul atenției. Ce ținute extravagante au purtat vedetele de la Hollywood
17.05.2023 | 17:06
Festivalul Cannes 2023
ADVERTISEMENT

Festivalul de la Cannes 2023 a găzduit la cea de-a 76-a ediție și premiera filmului “Jeanne du Barry”, în care joacă Johnny Depp. Starurile de la Hollywood au purtat ținute spectaculoase. Unele apariții însă au fost de-a dreptul șocante. Dar cum evenimentele grandioase sunt o oportunitate de a epata, divele de la Hollywood s-au “luptat” în ținute care de care mai îndrăznețe.

Johnny Depp, în lacrimi după ce a fost ovaționat minute în șir

După luptele acerbe prin tribunale, care i-au adus dezavantaje din punct de vedere al carierei, Johnny Depp a revenit în forță. A deschis festivalul de la Cannes 2023 cu filmul “Jeanne du Barry”, în care are rolul principal.

ADVERTISEMENT

În ciuda proceselor câștigate cu fosta soție, dar care i-au pătat imaginea, Johnny și-a făcut apariția pe covorul roșu mândru. Iar publicul l-a primit așa cum se cuvine. A fost aclamat și aplaudat, asta după ce în urmă cu ceva timp mulți îl blamau.

Inclusiv marile studiouri de film americane și brandurile consacrate l-au cam evitat pe vestitul căpitan Jack Sparrow. Cu toate acestea, zeii gloriei se pare că au fost de partea sa.

ADVERTISEMENT

Oportunitățile au început să-și facă iarăși loc în viața actorului. Săptămâna trecută a semnat un nou contract cu Dior, în valoare de 20 de milioane de dolari. Iar noul film, în care Depp îl interpretează pe Ludovic al XV-lea, se bucură de un real succes. Johnny Depp și-a făcut apariția într-un costum negru, impecabil, părul prin în coadă și ochelari de soare.

Potrivit publicației Variety, îndrăgitul actor și-a controlat cu greu lacrimile, atunci când întreaga sală s-a ridicat în picioare și l-a ovaționat pe Johnny Depp minute în șir.

ADVERTISEMENT

Directorul festivalului de la Cannes, justificări legate de Depp

Pelicula în care Johnny Depp interpretează rolul principal a fost cap de afiș la cunoscutul festival de la Cannes 2023. În mod evident, actorul a fost în centrul atenției, asta după ce în ultimii ani s-a luptat cu fosta soție prin tribunale.

Cu toate că Depp este din nou pe o pantă ascendentă, iar cariera lui își recapătă locul bine meritat, directorul festivalului de la Cannes a fost nevoit să-și justifice alegerea. Mai exact, Thierry Frémaux a trebuit să le explice jurnaliștilor prezenți care este motivul pentru care marele eveniment a fost deschis cu lungmetrajul în care apare Johnny Depp. Cu diplomație, directorul a răspuns scurt și concis.

ADVERTISEMENT

„Johnny Depp face un rol extraordinar în film, un rol foarte dificil. Nu știu de ce l-a ales Maïwenn (regizoarea) pentru acest rol, va trebui s-o întrebați pe ea.

În alte privințe, sunt ultimul pe care ar trebui să-l întrebați. Pentru că, dacă exista cineva pe planeta care n-a fost interesat de acel proces super-mediatiazat, eu sunt acela. Nu știu nimic despre asta. Pe mine mă interesează actorul Johnny Depp”, a spus Frémaux.

Ce ținute au purtat vedetele la Festivalul de la Cannes 2023

Orice eveniment major este un prilej pentru celebrități să dea frâu liber eleganței și imaginației. Acum, unele staruri au fost înzestrate cu mai multă imaginație decât ar fi dorit retina criticilor.

Ce-i drept, festivalul de la Cannes e o adevărată paradă, în care vedetele încearcă să poarte ținute memorabile, accesorizate cu bijuterii enervant de scumpe.

Helen Mirren, mai îndrăzneață ca niciodată

Din categoria divelor cu imaginație extra, o avem pe Helen Mirren. La prima vedere, gurile rele ar spune că marea actriță a confundat festivalul de la Cannes cu satul ștrumfilor. Cu toate acestea, îndrăzneala este de aplaudat, deoarece doamna Hollywood-ului și-a vopsit părul albastru, pentru a se asorta cu rochia albastru-deschis pe care a purtat-o.

Naomi Campbell, show pe covorul roșu

Și dacă tot am pomenit de dive, Naomi, mama catwalk-ului, a strălucit într-o rochie argintie, marca Celine. Paietele și ochelarii de soare cu rame mari, albe, au făcut-o pe Naomi Campbell să arate impecabil.

Elle Fanning, ținută memorabilă

Apropo de ținute memorabile, criticii de modă au apreciat mult ținuta purtată de Elle Fanning. Actrița și-a făcut apariția într-o rochie semnată Alexander McQueen, care i-a dat un aer regal. Rochia te duce cu gândul la un fel de Cenușăreasa versus Xena, prințesa războinică, dar Elle Fanning a întors toate privirile.

Catherine Zeta-Jones, vaporoasă

Dacă tot suntem la capitolul priviri întoarse nu putem să nu o amintim pe Catherine-Zeta Jones, care a purtat o rochie roșie vaporoasă, marca Elie Saab. Frumoasa actriță l-a însoțit pe Michael Douglas, soțul ei, care a obținut și un Palme d’or onorific. Cei doi nu au participat singuri, ci au venit împreună cu fiica lor, care a stârnit priviri curioase. Nu de alta, dar fiica celor doi a fost înzestrată de mama natură și de mama Catherine cu o frumusețe răpitoare.

Alessandra Ambrosio, într-o rochie transparentă

Tot Elie Saab a fost și alegerea Alessandrei Ambrosio. A ales o rochie strălucitoare, cu glugă. Ușor transparentă, dar acoperită în zonele necesare cu detalii strălucitoare. Nu că s-ar plânge cineva de transparența rochiei Alessandrei. Nu de alta, dar tot încinge imaginația domnilor de ani buni, fiind unul dintre cele mai apreciate modele internaționale.

Ema Thurman, impresionantă ca de obicei

Dacă vorbim de Cannes, drama nu poate lipsi din ținutele starurilor. Ema Thurman și-a făcut apariția într-o rochie din mătase nude. Până aici, nimic neobișnuit. Doar că a accesorizat rochia cu o robă impresionantă, cu o trenă lungă, marca Dior. Roba era roșie, mai roșie chiar decât covorul roșu pe care au pășit vedetele.

ADVERTISEMENT