Life

Johnny Depp a renunțat la rolul din Fantastic Beasts, după ce a pierdut procesul cu publicația The Sun

06.11.2020 | 22:51
Johnny Depp a renuntat la rolul din Fantastic Beasts dupa ce a pierdut procesul cu publicatia The Sun
ADVERTISEMENT

Johnny Depp a anunțat că renunță la rolul din “Fantastic Beasts”, după ce a pierdut procesul împotriva tabloidul The Sun, care a declarat că actorul este un bătăuș de femei.

Actorul Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, a mărturisit că Warner Bros i-a cerut să demisioneze din rolul vrăjitorului Grindelwald pentru următorul film ”Fantastic Beasts”. Actorul a jucat acest rol în primele două părți ale seriei care servește drept prequel pentru Harry Potter.

ADVERTISEMENT

Decizia studiorilor Warner Bros a fost influențată de faptul că renumitul actor a pierdut procesul de calomnie cu publicația The Sun, după ce Johnny Depp a dat în judecată tabloidul pentru că l-a etichetat drept un soț violent.

Johnny Depp a renunțat la rolul din Fantastic Beasts, după ce a pierdut procesul cu publicația The Sun

Johnny Depp a declarat într-un mesaj postat pe rețelele de socializare că a acceptat cererea din partea Warner Bros de a renunța la filmul ”Fantastic Beasts”, spre dezamăgirea fanilor. Anunțul vine după ce îndrăgitul actor a pierdut procesul împotriva ziarului The Sun, care a pretins să Johnny Depp a agresat-o pe fosta lui soție, Amber Heard, în vârstă de 34 de ani.

ADVERTISEMENT

,,Îi mulțumim lui Johnny pentru munca sa de până acum”, au declarat studiourile Warner Bros, confirmând plecarea actorului.

În mesajul transmis fanilor, Johnny Depp a declarat că respectă decizia studiourilor și că este de acord cu aceasta, dar a mărturisit că nu este de acord cu decizia instanței, pe care o consideră ireală, plănuind să facă apel. Judecătorul Nicol a decis că dovezile aduse în instanță de publicația The Sun au reușit să demonstreze că informațiile din articol sunt adevărate.

ADVERTISEMENT

Procesul a avut loc în luna iulie la Curtea Regală de Justiție din Londra și a durat 16 zile. Avocatul din Statele Unite al lui Amber Heard a declarat că, în curând, vor aduce dovezi și mai voluminoase în instanță. Johnny Depp si-a dat în judecată fosta soție într-un caz separat din Statele Unite, referitor la un articol apărut în Washington Post, care, conform spuselor actorului, îl acuză de agresiune. Heard a declarat în luna iulie, în ultima zi a procesului din Regatul Unit, că acesta a fost dureros și că dorește să depășească această etapă a vieții sale.

,,Am găsit că majoritatea acuzațiilor de agresiune împotriva doamnei Heard de către domnul Depp au fost dovedite în conformitate cu standardul civil (…) O temă recurentă în dovezile prezentate de domnul Depp a fost că doamna Heard a construit o farsă și că a făcut acest lucru ca o «poliță de asigurare» și că doamna Heard ar fi o «vânătoare de avere» Însă nu accept această caracterizare a doamnei Heard”, a concluzionat judecătorul britanic.

ADVERTISEMENT

În același timp, fanii actorului au lansat un val de acuzații la adresa actriței, declarând că Amber Heard dorește să devină cunoscută prin intermediul scandalurilor cu Johnny Deep. În mediul online au apărut diverse postări cu textul ,,Men are victims too! (Și bărbații sunt victime), internauții susținând, prin intermediul mai multor dovezi, precum fotografii, videoclipuri și înregistrări, că Johnny Depp este cel agresat de Amber Heard.

De asemenea, fostele partenere ale lui Johnny Depp au sărit în apărarea actorului. Lori Anne Allison, Vanessa Paradis și Winona Ryder au avut doar cuvinte de laudă la adresa artistului american.

,,În toţi anii de când îl cunosc pe Johnny, nu a comis niciodată vreun abuz fizic asupra mea, iar aceste acuzaţii nu seamănă deloc cu bărbatul lângă care am trăit 14 ani minunaţi. (…) Tatăl copiilor mei şi este o persoană iubitoare şi iubită” a spus Vanessa Paradis, citată de Daily Mail.

 

ADVERTISEMENT